Småbørnsfamilier

Familie- og høstgudstjeneste

Søndag d. 4. oktober kl. 10.00. Medbring frugt og grønt fra haven. Vi samler ind til vandprojekt i Congo.

Jørgen Thaarup har 40-års jubilæum

Vær med til at fejre Jørgen søndag d. 18. oktober kl. 11.00.

For dig der har fri i dagtimerne. Første og tredje onsdag i måneden kl. 11.00. Se hele efterårsprogrammet her.

Pilgrimsvandring

Pilgrimsvandring i Tisvilde Hegn

Pilgrimsvandringen er flyttet til Tisvilde Hegn. Det er stadig lørdag d. 10. oktober.

Nyhedsbrev September 2020

Seneste nyhedsbrev

Se program og nyheder for indeværende måned.

Familiegudstj.

Søndag d. 4. oktober kl. 10.00. Familie- og høstgudstjeneste med indsamling til vandprojekt i Congo.

Prædikantkursus

Tirsdag d. 6. oktober kl. 19.00

Pilgrimsvandring

Lørdag d. 10. oktober. Vandring i Tisvilde Hegn.

Gospel

Søndag d. 11. kl. 11.00. Gospelgudstjeneste med gospelkoret Saints and Sinners og Jørgen Thaarup.

Smågrupper

Tillidsfuldt fællesskab

Omkring 130 mennesker er involverede i en smågruppe i Jerusalemskirken. En smågruppe er 6-12 personer der mødes omkring en aktiviteter der beriger deres liv på de ene eller anen måde. Nogle grupper mødes for a læse bibel sammen, nogle læser en anden spændende bog og diskutere indholdet. En gruppe løber sammen en gang om ugen og nogle grupper samtaler om deres tro og beder sammen. Formålet med smågrupper at have et fællesskab der giver den enkelte mulighed for at vokse som kristen og som menneske. De fleste af smågrupper er åbne for nye medlemmer og ind i mellem starter der helt nye grupper. Kontakt Ole Birch tlf. 33 12 96 06.

Kontonummer

Som frikirke har vi selv ansvaret for vores kirke.

Jerusalemskirkens bankkonto har nr. 4180 - 4360214079. MobilePay nr. 50549. Klik på linket for at læse om Jerusalemskirkens økonomi.

UGENS PRÆDIKEN

Se og hør ugens prædiken

Ugens prædiken

Hver uge forsøger vi at bringe søndagens prædiken som video på vores hjemmeside.

Følg linket herunder og se hvilket budskab prædikanten havde i søndags, eller de 3 forrige søndag.

GOSPELKIRKE

Jerusalemskirken har en gospelkirke.

Vi har 3 fantastiske gospelkor hvor der er begejstring over musikken og åbenhed for livets åndelige dimensioner.

Vi holder en stribe offentlige arrangementer for alle gospelinteresserede hen over året. Det er gospelcafegudstjenester, gospelkoncerter og workshops for alle sangglade mennesker. Copenhagen Gospel Festival og Kulturnatten i oktober, samt Young Copenhagen Gospel Festival i marts trækker mange mennesker til Jerusalemskirken.

Her på hjemmesiden fortæller vi løbende om gospelkirkens arrangementer.