Høstgudstjeneste

Høstgudstjeneste

Sammen med vennerne fra Den Internationale Menighed skal vi den 30. september kl. 14.00 takke Gud for skabningen og al den rigdom vi er blevet givet. Lad os fylde kirken med duften af grøntsager, frugt eller bagværk som vi har bragt med os til denne gudstjeneste.
 
 
Fado ao Centro

Fado ao Centro

Fredag d. 28. september: Sang og guitar fra Portugal. "Experience a 150 year old music tradition from Portugal, that triggers deep feelings with its melodies! The ensemble “Fado ao Centro“ presents urban and emotional Fado from Coimbra, a city known for its unique Fado tradition".
 
 
Gospekirkens program

Gospel 2018-19

Planerne er klar og programmet er trykt. Se her hvornår vi skal synge, svinge og danse med gospelsang i Jerusalemskirken.
 
 
Eventannoncering

Gospelkoncert

Lørdag d. 29. september lægger Jerusalemskirkens hus til en stor gospelkoncert med hele tre forskallige kor.
 

Events

Gudstjeneste

Søndag d, 23. kl. 11.00. Pastor Jørgen Thaarup prædiker.
 

Taïze

Onsdag d. 26. september. Taïzegudstjenesten. Øvelse kl. 17. Derefter gudstjeneste og suppe.
 

Fado ao Centro

fredag d. 28. september. Musik og sang fra Portugal.
 

Høstgudstjeneste

Søndag d. 30. kl. 14.00 fælles med Den Internationale Menighed. Medbring frugt, grønt eller bagværk til pyntning og auktion for børn i Letland.
 
 

Smågrupper

Tillidsfuldt fællesskab

Omkring 130 mennesker er involverede i en smågruppe i Jerusalemskirken. En smågruppe er 6-12 personer der mødes omkring en aktiviteter der beriger deres liv på de ene eller anen måde. Nogle grupper mødes for a læse bibel sammen, nogle læser en anden spændende bog og diskutere indholdet. En gruppe løber sammen en gang om ugen og nogle grupper samtaler om deres tro og beder sammen. Formålet med smågrupper at have et fællesskab der giver den enkelte mulighed for at vokse som kristen og som menneske. De fleste af smågrupper er åbne for nye medlemmer og ind i mellem starter der helt nye grupper. Kontakt Ole Birch tlf. 33 12 96 06.

STØT JERUSALEMSKIRKEN

Som frikirke har vi selv ansvaret for vores kirke.

Medlemmerne bestemmer selv over deres kirke og de skaber med deres frivillige engagement og deres økonomiske bidrag selv fundamentet for kirkens aktiviteter.

Hvis du har lyst til at støtte kirken med en gave kan det gøres ved at indsætte penge på bank reg. nr. 4180 konto nr. 4360214079
Hvis du gerne vil have en fast ordning, der er fradragsberettiget, kan du kontakte vores kasserer Beatrice Wittlinger på tlf. 3510 9065

UGENS PRÆDIKEN

Se og hør ugens prædiken

Ugens prædiken

Hver uge forsøger vi at bringe søndagens prædiken som video på vores hjemmeside.

Følg linket herunder og se hvilket budskab prædikanten havde i søndags, eller de 3 forrige søndag.

GOSPELKIRKE

Jerusalemskirken har en gospelkirke.

Vi har 3 fantastiske gospelkor hvor der er begejstring over musikken og åbenhed for livets åndelige dimensioner.

Vi holder en stribe offentlige arrangementer for alle gospelinteresserede hen over året. Det er gospelcafegudstjenester, gospelkoncerter og workshops for alle sangglade mennesker. Copenhagen Gospel Festival og Kulturnatten i oktober, samt Young Copenhagen Gospel Festival i marts trækker mange mennesker til Jerusalemskirken.

Her på hjemmesiden fortæller vi løbende om gospelkirkens arrangementer.