Søndag formiddag

AFLYST

På grund af risikoen for spredning af corona-virus er alle gudstjenester, arbejdsgrene og aktiviteter i Jerusalemskirken aflyst

Pastoratskonferencen - menighedens årsmøde

Pastoratskonferencen 2020 er udsat

Efter aftale med vores distriktsforstander Thomas Risager, er pastoratskonferencen, der skulle have været afholdt tirsdag d. 31. marts, udsat. Der er ikke fastlagt nogen ny dato endnu, men vi håber det kan blive inden sommerferien, ellers bliver det muligvis en online-konference. Materialet (rapporter, regnskaber, statistik m.m.) til pastoratskonferencen findes allerede nu til download på jerusalemskirken.dk. Klik her.

Nyhedsbrev marts 2020

Seneste nyhedsbrev

Se program og nyheder for indeværende måned.

AFLYST

Årsmøde

AFLYST Tirsdag d. 31. kl. 18.30. (Spisning 18.00) Pastoratskonferencen - menighedens årsmøde.

Online-gudstjeneste

Palmesøndag d. 5. april kl. 11.00

Online-gudstjeneste

Skærtorsdag d. 9. april kl. 19.00

Smågrupper

Tillidsfuldt fællesskab

Omkring 130 mennesker er involverede i en smågruppe i Jerusalemskirken. En smågruppe er 6-12 personer der mødes omkring en aktiviteter der beriger deres liv på de ene eller anen måde. Nogle grupper mødes for a læse bibel sammen, nogle læser en anden spændende bog og diskutere indholdet. En gruppe løber sammen en gang om ugen og nogle grupper samtaler om deres tro og beder sammen. Formålet med smågrupper at have et fællesskab der giver den enkelte mulighed for at vokse som kristen og som menneske. De fleste af smågrupper er åbne for nye medlemmer og ind i mellem starter der helt nye grupper. Kontakt Ole Birch tlf. 33 12 96 06.

Kontonummer

Som frikirke har vi selv ansvaret for vores kirke.

Jerusalemskirkens bankkonto har nr. 4180 - 4360214079. MobilePay nr. 50549. Klik på linket for at læse om Jerusalemskirkens økonomi.

UGENS PRÆDIKEN

Se og hør ugens prædiken

Ugens prædiken

Hver uge forsøger vi at bringe søndagens prædiken som video på vores hjemmeside.

Følg linket herunder og se hvilket budskab prædikanten havde i søndags, eller de 3 forrige søndag.

GOSPELKIRKE

Jerusalemskirken har en gospelkirke.

Vi har 3 fantastiske gospelkor hvor der er begejstring over musikken og åbenhed for livets åndelige dimensioner.

Vi holder en stribe offentlige arrangementer for alle gospelinteresserede hen over året. Det er gospelcafegudstjenester, gospelkoncerter og workshops for alle sangglade mennesker. Copenhagen Gospel Festival og Kulturnatten i oktober, samt Young Copenhagen Gospel Festival i marts trækker mange mennesker til Jerusalemskirken.

Her på hjemmesiden fortæller vi løbende om gospelkirkens arrangementer.