Pastoratskonferencen - menighedens årsmøde

Pastoratskonferencen - materialet kan nu downloades.

Jerusalemskirken årsmøde, kaldet pastoratskonferencen foregår tirsdag d. 28. marts. Vi begynder kl. 18.00 med spisning, og ca. 18.45 går vi i gang med konferencen. Vi skal hører om året der gik og se på året der kommer. Vi skal godkende regnskaber og lægge budgetter, og vi skal vælge folk til menighedens tillidshverv. Kort sagt, vi skal sammen arbejde med de grundlæggende praktiske ting i vores hjørne af Guds rige. Mødet slutter senest kl. 22.00. Materialet til mødet vil ligge fremme i kirken fra søndag d. 19. marts.

Young Copenhagen Gospel Festival 2014

Video fra Young Copehagen Gospel Festival

Første weekend i marts var der gospelworkshop for børn og unge i Jerusalemskirken. Denne video giver glimt af hvad de oplevede disse 2 dage.

Fastetiden

Fastetiden er de 40 dage fra fastelavn til påske. Metodistkirkerne i Danmark vil i denne tid arbejde med et fælles materiale udarbejdet af Ove og Lis Sørensen og Christina Preisler. Materialet kan bruges til personlig andagt og vil også inspirere gudstjenesterne. Det vil blive uddelt i gudstjenesterne fra begyndelsen af februar. Vi opfordre alle til at finde en måde at markere fasten i deres eget liv. Nedenstående er forordet til det fælles materiale, måske kan det inspirere dig.

Landsmøde 2017

Trænger kirken til en ny reformation?

Metodistkirken og Metodistkirkens Børne- og Ungdomsforbund mødes til Landsmøde i St. Bededagsferien d. 11. til 14. maj i Jerusalemskirken. Læs mere om temaet og arrangementet.

Årsmøde

Jerusalemskirkens årsmøde, kaldet pastoratskonferencen, foregår tirsdag d. 28. marts. Vi begynder med spisning kl. 18.00 og forhandlingerne ca. kl. 18.45. i kirken.

Gudstjeneste kl. 11.00. Jørgen Thaarup prædiker. Orgel. Barnedåb.

Israeltur

Onsdagstræf på Betaniahjemmet kl. 11.00. Se omtale.

Søndag d. 9. april kl. 11.00.

Smågrupper

Tillidsfuldt fællesskab

Omkring 130 mennesker er involverede i en smågruppe i Jerusalemskirken. En smågruppe er 6-12 personer der mødes omkring en aktiviteter der beriger deres liv på de ene eller anen måde. Nogle grupper mødes for a læse bibel sammen, nogle læser en anden spændende bog og diskutere indholdet. En gruppe løber sammen en gang om ugen og nogle grupper samtaler om deres tro og beder sammen. Formålet med smågrupper at have et fællesskab der giver den enkelte mulighed for at vokse som kristen og som menneske. De fleste af smågrupper er åbne for nye medlemmer og ind i mellem starter der helt nye grupper. Kontakt Ole Birch tlf. 33 12 96 06.

STØT JERUSALEMSKIRKEN

Som frikirke har vi selv ansvaret for vores kirke.

Medlemmerne bestemmer selv over deres kirke og de skaber med deres frivillige engagement og deres økonomiske bidrag selv fundamentet for kirkens aktiviteter.

Hvis du har lyst til at støtte kirken med en gave kan det gøres ved at indsætte penge på bank reg. nr. 4180 konto nr. 4360214079
Hvis du gerne vil have en fast ordning, der er fradragsberettiget, kan du kontakte vores kasserer. Grundet dødsfald har vi en midlertidig kasserer. Det er Tommy Laursen som kan kontaktes via t-laursen@schoch.dk.

UGENS PRÆDIKEN

Se og hør ugens prædiken

Ugens prædiken

Hver uge forsøger vi at bringe søndagens prædiken som video på vores hjemmeside.

Følg linket herunder og se hvilket budskab prædikanten havde i søndags, eller de 3 forrige søndag.

GOSPELKIRKE

Jerusalemskirken har en gospelkirke.

Vi har 3 fantastiske gospelkor hvor der er begejstring over musikken og åbenhed for livets åndelige dimensioner.

Vi holder en stribe offentlige arrangementer for alle gospelinteresserede hen over året. Det er gospelcafegudstjenester, gospelkoncerter og workshops for alle sangglade mennesker. Copenhagen Gospel Festival og Kulturnatten i oktober, samt Young Copenhagen Gospel Festival i marts trækker mange mennesker til Jerusalemskirken.

Her på hjemmesiden fortæller vi løbende om gospelkirkens arrangementer.