Visionen

Flere mennesker, dybere tro, mere kærlighed

Læs pastor Ole Birchs vision for Jerusalemskirken.

Søndag kl. 11

Musik

Jerusalemskirken har et rigt musikliv, med klassisk orgel og kor, med lovsangsband og med gospelkor. I dette efterår kommer disse forskellige udtryk til at skiftes til at præge gudstjenesten. En gang om måneden bæres gudstjenesten af de svingende rytmer fra et af vore gospelkor. En til to gange om måneden er det lovsangsbandet Reflex, der leder vores sang med en blanding af rockkede lovsange, smukke ballader og moderne salmer. En til to gange om måneden er det ....

Kristi Himmelfart

Kristi Himmelfart på Solborgen

Torsdag d. 25. maj mødes de Sjællandske metodister på Solborgen til fællesspisning, gudstjeneste og boldspil. Programmet begynder med spisning kl. 12.00.

Pinse

Pinsegudstjeneste d. 4. juni kl. 11.00 ved Ole Birch

Hvad er kirke?

Onsdagstræf d. 7. juni kl. 11.00 på Betaniahjemmet. Metodistkirkens nye studiedokument om kirken præsenteres af Ole Birch

Gudstjeneste

Gudstjeneste d. 11. juni kl. 11.00 med Jens Kamp Hansen og Peter Michael Nielsen

Gudstjeneste

Nadvergudstjeneste d. 18. juni kl. 11.00 med Jørgen Thaarup

Smågrupper

Tillidsfuldt fællesskab

Omkring 130 mennesker er involverede i en smågruppe i Jerusalemskirken. En smågruppe er 6-12 personer der mødes omkring en aktiviteter der beriger deres liv på de ene eller anen måde. Nogle grupper mødes for a læse bibel sammen, nogle læser en anden spændende bog og diskutere indholdet. En gruppe løber sammen en gang om ugen og nogle grupper samtaler om deres tro og beder sammen. Formålet med smågrupper at have et fællesskab der giver den enkelte mulighed for at vokse som kristen og som menneske. De fleste af smågrupper er åbne for nye medlemmer og ind i mellem starter der helt nye grupper. Kontakt Ole Birch tlf. 33 12 96 06.

STØT JERUSALEMSKIRKEN

Som frikirke har vi selv ansvaret for vores kirke.

Medlemmerne bestemmer selv over deres kirke og de skaber med deres frivillige engagement og deres økonomiske bidrag selv fundamentet for kirkens aktiviteter.

Hvis du har lyst til at støtte kirken med en gave kan det gøres ved at indsætte penge på bank reg. nr. 4180 konto nr. 4360214079
Hvis du gerne vil have en fast ordning, der er fradragsberettiget, kan du kontakte vores kasserer Beatrice Wittlinger på tlf. 3510 9065

UGENS PRÆDIKEN

Se og hør ugens prædiken

Ugens prædiken

Hver uge forsøger vi at bringe søndagens prædiken som video på vores hjemmeside.

Følg linket herunder og se hvilket budskab prædikanten havde i søndags, eller de 3 forrige søndag.

GOSPELKIRKE

Jerusalemskirken har en gospelkirke.

Vi har 3 fantastiske gospelkor hvor der er begejstring over musikken og åbenhed for livets åndelige dimensioner.

Vi holder en stribe offentlige arrangementer for alle gospelinteresserede hen over året. Det er gospelcafegudstjenester, gospelkoncerter og workshops for alle sangglade mennesker. Copenhagen Gospel Festival og Kulturnatten i oktober, samt Young Copenhagen Gospel Festival i marts trækker mange mennesker til Jerusalemskirken.

Her på hjemmesiden fortæller vi løbende om gospelkirkens arrangementer.