Småbørnsfamilier

Familiegudstjenester

Vi er kommet godt i gang med familiegudstjenester i Jerusalemskirken. Mandag d. 10 juni (2. pinsedag) kl. 9 afholder vi vores anden familiegudstjeneste før sommerferien 2019. Familiegudstjenesterne er for alle, men dagens aktiviteter vil foregå i baby- og børnehøjde.

Landsmødet - Er det kirke?

Under overskriften “Er det kirke?” inviterer Metodistkirken i Danmark og Metodistkirkens Børne- og UngdomsForbund, MBUF, til landsmøde på Lægården i Holstebro. Vi skal samles omkring det, vi har til fælles og om året, der er gået. Der bliver forhandling, inspiration og tid til nye og gamle venner, når vi på tværs af menigheder, arbejdsgrene, råd og udvalg mødes om det, vi er fælles om.

Søndag kl. 11

Temagudstjeneste

Tekster og musik omkring et tema. Jans K. Hansen, Peter Michael Nielsen og en række sangere og musikere byder på en helt særlig gudstjeneste søndag d. 26. maj kl. 11.00.

Unge

Ungdomsgudstjenester

Ungdomsforeningen og Maria Thaarup indbyder til 2 ungdomsgudstjenester inden sommerferien lægger alt øde!

Gudstjeneste

Temagudstjeneste søndag d. 26. kl. 11.00. Jens Kamp Hansen og Peter Michael Nielsen for fuld udblæsning. Spændende musik og tekster.

For unge

Gudstjeneste

Søndag d. 2. juni kl. 11.00. Gudstjeneste med Ole Birch.

Gudstjeneste

Pinsegudstjeneste søndag d. 9. kl. 11.00. Prædikant: Jørgen Thaarup.

Smågrupper

Tillidsfuldt fællesskab

Omkring 130 mennesker er involverede i en smågruppe i Jerusalemskirken. En smågruppe er 6-12 personer der mødes omkring en aktiviteter der beriger deres liv på de ene eller anen måde. Nogle grupper mødes for a læse bibel sammen, nogle læser en anden spændende bog og diskutere indholdet. En gruppe løber sammen en gang om ugen og nogle grupper samtaler om deres tro og beder sammen. Formålet med smågrupper at have et fællesskab der giver den enkelte mulighed for at vokse som kristen og som menneske. De fleste af smågrupper er åbne for nye medlemmer og ind i mellem starter der helt nye grupper. Kontakt Ole Birch tlf. 33 12 96 06.

Kontonummer

Som frikirke har vi selv ansvaret for vores kirke.

Jerusalemskirkens bankkonto har nr. 4180 - 436021407. MobilePay nr. 50549. Klik på linket for at læse om Jerusalemskirkens økonomi.

UGENS PRÆDIKEN

Se og hør ugens prædiken

Ugens prædiken

Hver uge forsøger vi at bringe søndagens prædiken som video på vores hjemmeside.

Følg linket herunder og se hvilket budskab prædikanten havde i søndags, eller de 3 forrige søndag.

GOSPELKIRKE

Jerusalemskirken har en gospelkirke.

Vi har 3 fantastiske gospelkor hvor der er begejstring over musikken og åbenhed for livets åndelige dimensioner.

Vi holder en stribe offentlige arrangementer for alle gospelinteresserede hen over året. Det er gospelcafegudstjenester, gospelkoncerter og workshops for alle sangglade mennesker. Copenhagen Gospel Festival og Kulturnatten i oktober, samt Young Copenhagen Gospel Festival i marts trækker mange mennesker til Jerusalemskirken.

Her på hjemmesiden fortæller vi løbende om gospelkirkens arrangementer.