Fællesspisning

Påskemåltid skærtorsdag

Vi afslutter årets fastetid med et måltid skærtorsdag aften kl. 17.30. Måltidet følger anbefalingerne i årets fastemateriale ”Fast Food” og tilberedes af ”Støttestrømperne” en smågruppe der ledes af Anette og Ole Birch. Menuen byder bl.a. på lammekød, urter, brød, æg, og andre ting der hører til det jødiske påskemåltid. Deltagelse kræver tilmelding senest d. 14. april til ole.birch@metodistkirken.dk. Prisen er 50 kr. som medbringes. Efter påskemåltidet er der gospelgudstjeneste med gospelkoret Kefas. Folkekirkepræst Johanna Langdal Rindsig prædiker ved denne gudstjeneste.

Gospekirkens program

Gospel 2018-19

Der er gospel hver måned fra september til maj i Jeusalemskirken.

Eventannoncering

Birkerødkoret synger Dvořák og Fauré

Kom og oplev to skønne korværker, når Birkerødkoret giver koncert i Jerusalemskirken søndag den 12. Maj kl. 19.30.

Påskedag

Gudstjeneste kl. 11.00. Prædikant Ole Birch

Søndag d. 28. april kl. 11.00

Missionsdag

Missionssøndag med missionsmarked. Vi starter med gudstjeneste kl. 11.00.

Smågrupper

Tillidsfuldt fællesskab

Omkring 130 mennesker er involverede i en smågruppe i Jerusalemskirken. En smågruppe er 6-12 personer der mødes omkring en aktiviteter der beriger deres liv på de ene eller anen måde. Nogle grupper mødes for a læse bibel sammen, nogle læser en anden spændende bog og diskutere indholdet. En gruppe løber sammen en gang om ugen og nogle grupper samtaler om deres tro og beder sammen. Formålet med smågrupper at have et fællesskab der giver den enkelte mulighed for at vokse som kristen og som menneske. De fleste af smågrupper er åbne for nye medlemmer og ind i mellem starter der helt nye grupper. Kontakt Ole Birch tlf. 33 12 96 06.

STØT JERUSALEMSKIRKEN

Som frikirke har vi selv ansvaret for vores kirke.

Medlemmerne bestemmer selv over deres kirke og de skaber med deres frivillige engagement og deres økonomiske bidrag selv fundamentet for kirkens aktiviteter.De fleste medlemmer giver deres kirkebidrag via bankoverførsler til menighedens konto. Vi må ikke skrive kirkens kontooplysninger på hjemmesiden, men disse kan oplyses ved henvendelse til kasseren.

Hvis du gerne vil have en fast ordning, der er fradragsberettiget, kan du også kontakte vores kasserer Beatrice Wittlinger på tlf. 3510 9065.

UGENS PRÆDIKEN

Se og hør ugens prædiken

Ugens prædiken

Hver uge forsøger vi at bringe søndagens prædiken som video på vores hjemmeside.

Følg linket herunder og se hvilket budskab prædikanten havde i søndags, eller de 3 forrige søndag.

GOSPELKIRKE

Jerusalemskirken har en gospelkirke.

Vi har 3 fantastiske gospelkor hvor der er begejstring over musikken og åbenhed for livets åndelige dimensioner.

Vi holder en stribe offentlige arrangementer for alle gospelinteresserede hen over året. Det er gospelcafegudstjenester, gospelkoncerter og workshops for alle sangglade mennesker. Copenhagen Gospel Festival og Kulturnatten i oktober, samt Young Copenhagen Gospel Festival i marts trækker mange mennesker til Jerusalemskirken.

Her på hjemmesiden fortæller vi løbende om gospelkirkens arrangementer.