Ungdomsgudstjenester

Rebekka Steinvig og team laver ungdomsgudstjenester i oktober, november og december. Den næste er mandag d. 9. december kl. 18.00.

Julearrangementer

Lucia og gospel

Om aftenen søndag d. 15. december kl. 19.00 kommer Lucia og hendes lysbærere og oplyser vinterens mørke med sang og gode nyheder. Bagefter synger gospelkoret Saints and Sinners og vi indsamler penge til julepakker til enlige forsørgere. Metodistkirkens Sociale Arbejde (MSA) uddeler omkring 200 julepakker hvert år. Lederen af MSA, Claus Hønnicke fortæller om arbejdet.

Småbørnsfamilier

Stjernehimlen

Familiegudstjeneste søndag d. 15. november kl. 10.00. Tema: Børn i landskaber - stjernehimlen.

Julearrangementer

De 9 læsninger

De 9 læsninger Gudstjenesten søndag d.22. december indeholder 2 forskellige elementer der hver på deres måde fortæller om julens budskab. De ene element er 9 læsninger fra bibelen, som tilsammen fortæller om den røde tråd i bibelens fortælling fra skabelse til Jesu fødsel og liv. Det andet element er sange og salmer fra middelalder til i dag der forkynder Jesu fødsel. Der er sange fra forskellige lande og traditioner. Peter Michael Nielsen samler musikere og sangere til denne særlige juleoplevelse i Jerusalemskirken.

Nyhedsbrev november 2019

Seneste nyhedsbrev

Se program og nyheder for indeværende måned.

Gudstjeneste

Søndag d. 24. kl. 10.00. Gudstjeneste. Prædikant: Jørgen Thaarup.

Gudstjeneste

Søndag d. 1. december kl. 10.00. 1. Søndag i Advent. Medlemsoptagelse. Prædikant: Ole Birch.

Estland

Onsdagstræf d. 4. december kl. 11.00.

Gudstjeneste

Søndag d. 8. december kl. 10.00. Tekst: Es. 64, 1-5 & Luk. 4, 14-21. Prædikant: Jørgen Thaarup. Musik: Alia Makhmudzade.

Smågrupper

Tillidsfuldt fællesskab

Omkring 130 mennesker er involverede i en smågruppe i Jerusalemskirken. En smågruppe er 6-12 personer der mødes omkring en aktiviteter der beriger deres liv på de ene eller anen måde. Nogle grupper mødes for a læse bibel sammen, nogle læser en anden spændende bog og diskutere indholdet. En gruppe løber sammen en gang om ugen og nogle grupper samtaler om deres tro og beder sammen. Formålet med smågrupper at have et fællesskab der giver den enkelte mulighed for at vokse som kristen og som menneske. De fleste af smågrupper er åbne for nye medlemmer og ind i mellem starter der helt nye grupper. Kontakt Ole Birch tlf. 33 12 96 06.

Kontonummer

Som frikirke har vi selv ansvaret for vores kirke.

Jerusalemskirkens bankkonto har nr. 4180 - 4360214079. MobilePay nr. 50549. Klik på linket for at læse om Jerusalemskirkens økonomi.

UGENS PRÆDIKEN

Se og hør ugens prædiken

Ugens prædiken

Hver uge forsøger vi at bringe søndagens prædiken som video på vores hjemmeside.

Følg linket herunder og se hvilket budskab prædikanten havde i søndags, eller de 3 forrige søndag.

GOSPELKIRKE

Jerusalemskirken har en gospelkirke.

Vi har 3 fantastiske gospelkor hvor der er begejstring over musikken og åbenhed for livets åndelige dimensioner.

Vi holder en stribe offentlige arrangementer for alle gospelinteresserede hen over året. Det er gospelcafegudstjenester, gospelkoncerter og workshops for alle sangglade mennesker. Copenhagen Gospel Festival og Kulturnatten i oktober, samt Young Copenhagen Gospel Festival i marts trækker mange mennesker til Jerusalemskirken.

Her på hjemmesiden fortæller vi løbende om gospelkirkens arrangementer.