Saint & Sinners

Workshop og koncert med Ruth Waldron

Gospelkoret Saints & Sinners fylder 25 år og inviterer til en forrygende jubilæumskoncert. I den anledning vil vi som optakt til koncerten, invitere til en glad og sprudlende workshop.

Nyhedsbrev januar 2020

Seneste nyhedsbrev

Se program og nyheder for indeværende måned.

Søndag formiddag

Spejdergudstjeneste

Søndag d. 26. januar kl. 10.00. Andreas Morsbøl og Carsten Bjerno holder nytårsparade og gudstjeneste for spejdere og menighed.

Kirkevandring

Kirkevandringen 2020

Torsdag d. 23. januar kl. 18.30. Besøg 5 ud af 6 kirker i kvarteret omkring Jerusalemskirken. Start fra St. Pauls Kirke.

Spejdergudstjeneste

Nytåret markeres med spejderparade og spejdergudstjeneste søndag d. 26. januar kl. 10.00.

Smågrupper

Tillidsfuldt fællesskab

Omkring 130 mennesker er involverede i en smågruppe i Jerusalemskirken. En smågruppe er 6-12 personer der mødes omkring en aktiviteter der beriger deres liv på de ene eller anen måde. Nogle grupper mødes for a læse bibel sammen, nogle læser en anden spændende bog og diskutere indholdet. En gruppe løber sammen en gang om ugen og nogle grupper samtaler om deres tro og beder sammen. Formålet med smågrupper at have et fællesskab der giver den enkelte mulighed for at vokse som kristen og som menneske. De fleste af smågrupper er åbne for nye medlemmer og ind i mellem starter der helt nye grupper. Kontakt Ole Birch tlf. 33 12 96 06.

Kontonummer

Som frikirke har vi selv ansvaret for vores kirke.

Jerusalemskirkens bankkonto har nr. 4180 - 4360214079. MobilePay nr. 50549. Klik på linket for at læse om Jerusalemskirkens økonomi.

UGENS PRÆDIKEN

Se og hør ugens prædiken

Ugens prædiken

Hver uge forsøger vi at bringe søndagens prædiken som video på vores hjemmeside.

Følg linket herunder og se hvilket budskab prædikanten havde i søndags, eller de 3 forrige søndag.

GOSPELKIRKE

Jerusalemskirken har en gospelkirke.

Vi har 3 fantastiske gospelkor hvor der er begejstring over musikken og åbenhed for livets åndelige dimensioner.

Vi holder en stribe offentlige arrangementer for alle gospelinteresserede hen over året. Det er gospelcafegudstjenester, gospelkoncerter og workshops for alle sangglade mennesker. Copenhagen Gospel Festival og Kulturnatten i oktober, samt Young Copenhagen Gospel Festival i marts trækker mange mennesker til Jerusalemskirken.

Her på hjemmesiden fortæller vi løbende om gospelkirkens arrangementer.