Missionsforum

Juleaften og de fattige

Julegudstjenesten foregår d. 24. december kl. 15.30. Vi skal synge dejlige julesalmer, lytte til juleevangeliet og Ole Birch skal prædike. Vi skal også gribe dybt i vore lommer og give en god gave til årets missionsprojekt. Vi samler ind til et efter skoletids projekt for socialt belastede børn og unge i Liepa, Letland. Dette er sidste chance for at give til dette projekt.

Revelation

Julekoncert - AFLYST

Vi har en beklagelig meddelelse. Revelation er nødt til at aflyse koncerten den 13/12-2018. Vi arbejder nu på at finde en løsning, så vi kan refundere de købte billetter. Vi håber at vi kan spore hvem, der har betalt og at vi derigennem kan returnere pengene

Stillingsannonce

Ny ansættelse

Jerusalemskirken ansætter Maria Thaarup som Familie- og ungdomsmedarbejder

Søndag d. 16. kl. 11.00. Prædikant: Megan Eide.

Juleaften

Julegudstjenesten mandag d. 24. kl. 15.30. Prædikant: Ole Birch.

Juledag

Gudstjeneste tirsdag d. 25. kl. 14.00. Gudstjenesten foregå på engelsk sammen med Den Internationale Menighed. Prædikant: Jørgen Thaarup.

Søndag d. 30. december kl. 11.00. Prædikant: Ole Birch.

Smågrupper

Tillidsfuldt fællesskab

Omkring 130 mennesker er involverede i en smågruppe i Jerusalemskirken. En smågruppe er 6-12 personer der mødes omkring en aktiviteter der beriger deres liv på de ene eller anen måde. Nogle grupper mødes for a læse bibel sammen, nogle læser en anden spændende bog og diskutere indholdet. En gruppe løber sammen en gang om ugen og nogle grupper samtaler om deres tro og beder sammen. Formålet med smågrupper at have et fællesskab der giver den enkelte mulighed for at vokse som kristen og som menneske. De fleste af smågrupper er åbne for nye medlemmer og ind i mellem starter der helt nye grupper. Kontakt Ole Birch tlf. 33 12 96 06.

STØT JERUSALEMSKIRKEN

Som frikirke har vi selv ansvaret for vores kirke.

Medlemmerne bestemmer selv over deres kirke og de skaber med deres frivillige engagement og deres økonomiske bidrag selv fundamentet for kirkens aktiviteter.

Hvis du har lyst til at støtte kirken med en gave kan det gøres ved at indsætte penge på bank reg. nr. 4180 konto nr. 4360214079
Hvis du gerne vil have en fast ordning, der er fradragsberettiget, kan du kontakte vores kasserer Beatrice Wittlinger på tlf. 3510 9065

UGENS PRÆDIKEN

Se og hør ugens prædiken

Ugens prædiken

Hver uge forsøger vi at bringe søndagens prædiken som video på vores hjemmeside.

Følg linket herunder og se hvilket budskab prædikanten havde i søndags, eller de 3 forrige søndag.

GOSPELKIRKE

Jerusalemskirken har en gospelkirke.

Vi har 3 fantastiske gospelkor hvor der er begejstring over musikken og åbenhed for livets åndelige dimensioner.

Vi holder en stribe offentlige arrangementer for alle gospelinteresserede hen over året. Det er gospelcafegudstjenester, gospelkoncerter og workshops for alle sangglade mennesker. Copenhagen Gospel Festival og Kulturnatten i oktober, samt Young Copenhagen Gospel Festival i marts trækker mange mennesker til Jerusalemskirken.

Her på hjemmesiden fortæller vi løbende om gospelkirkens arrangementer.