Weekendlejr

Weekendlejr for alle

Spejdere, gospelfolk, unge og voksne, børnefamilier og bedsteforældre, alle skal med til Høbjerghus ved Helsinge. Det er d. 24. til 26. august og det er billigt.

Informationsmateriale

Hvad kan du være med til i Jerusalemskirken?

Informationsmaterialet om events og aktiviteter i arbejdsåret 2018-19 ligger fremme i kirken, du kan også ser det her.

Søndag kl. 11

Sommergudstjenester kl. 16.00

Fem søndage fra d. 15. juli til d. 12. august er gudstjenesten i Jerusalemskirken flyttet til kl. 16.00. Ved alle disse gudstjenester spiller organist Flemming Friis.

Gospekirkens program

Gospel 2018-19

Planerne er klar og programmet er trykt. Se her hvornår vi skal synge, svinge og danse med gospelsang i Jerusalemskirken.

Gudstjeneste

Søndag d. 22. kl. 16.00. Prædikant: Jørgen Thaarup. Musik: Flemming Friis.

Gudstjeneste

Søndag d. 29. kl. 16.00. Prædikant: Jørgen Thaarup. Musik: Flemming Friis.

Gudstjeneste

Søndag d. 5. kl. 16.00. Prædikant: pastor Rainer Mittwollen. Musik: Flemming Friis

Gudstjeneste

Søndag d. 12. kl. 16.00. Prædikant: Ole Birch. Musik: Flemming Friis.

Smågrupper

Tillidsfuldt fællesskab

Omkring 130 mennesker er involverede i en smågruppe i Jerusalemskirken. En smågruppe er 6-12 personer der mødes omkring en aktiviteter der beriger deres liv på de ene eller anen måde. Nogle grupper mødes for a læse bibel sammen, nogle læser en anden spændende bog og diskutere indholdet. En gruppe løber sammen en gang om ugen og nogle grupper samtaler om deres tro og beder sammen. Formålet med smågrupper at have et fællesskab der giver den enkelte mulighed for at vokse som kristen og som menneske. De fleste af smågrupper er åbne for nye medlemmer og ind i mellem starter der helt nye grupper. Kontakt Ole Birch tlf. 33 12 96 06.

STØT JERUSALEMSKIRKEN

Som frikirke har vi selv ansvaret for vores kirke.

Medlemmerne bestemmer selv over deres kirke og de skaber med deres frivillige engagement og deres økonomiske bidrag selv fundamentet for kirkens aktiviteter.

Hvis du har lyst til at støtte kirken med en gave kan det gøres ved at indsætte penge på bank reg. nr. 4180 konto nr. 4360214079
Hvis du gerne vil have en fast ordning, der er fradragsberettiget, kan du kontakte vores kasserer Beatrice Wittlinger på tlf. 3510 9065

UGENS PRÆDIKEN

Se og hør ugens prædiken

Ugens prædiken

Hver uge forsøger vi at bringe søndagens prædiken som video på vores hjemmeside.

Følg linket herunder og se hvilket budskab prædikanten havde i søndags, eller de 3 forrige søndag.

GOSPELKIRKE

Jerusalemskirken har en gospelkirke.

Vi har 3 fantastiske gospelkor hvor der er begejstring over musikken og åbenhed for livets åndelige dimensioner.

Vi holder en stribe offentlige arrangementer for alle gospelinteresserede hen over året. Det er gospelcafegudstjenester, gospelkoncerter og workshops for alle sangglade mennesker. Copenhagen Gospel Festival og Kulturnatten i oktober, samt Young Copenhagen Gospel Festival i marts trækker mange mennesker til Jerusalemskirken.

Her på hjemmesiden fortæller vi løbende om gospelkirkens arrangementer.