Ledersamling

Tirsdag d. 13. november kl. 18.00. God mad, oplæg ved leder af Metodistkirkens Sociale Arbejde, Klaus Hønnicke og samtale om den sociale dimension af alt vort arbejde

Stillingsannonce

Jerusalemskirken søger familie- og ungdomsmedarbejder

Til en projektstilling af 1, 2 eller 3 års varighed søger Jerusalemskirken en medarbejder der er frimodig og åben, idérig og smittende energisk, samt erfaren og engageret i arbejdet med familier, børn og unge.

Kulturnatten

Svingende svedig gospel i Kulturnatten. Mød alle Jerusalemskirkens tre kor efter tur kl. 18, 20 og 23. Cafeen har åbent hele aftenen, overskuddet går til udsatte børn i Letland.

Gospekirkens program

Gospel 2018-19

Planerne er klar og programmet er trykt. Se her hvornår vi skal synge, svinge og danse med gospelsang i Jerusalemskirken.

Gudstjeneste

Tekst: Mark. 10, 17-31

Gudstjeneste

Søndag d. 28. kl. 11.00. Tekst: Mark. 10, 46-52 Prædikant: Ole Birch Musik: Flemming Friis og lovsangsbandet

Ledersamling

Tirsdag d. 13. nov. kl. 18.00. Alle ledere i aktiviteter i Jerusalemskirken indbydes til en aften om "Hvad gør vi for hinanden".

Om Metodistkirken

Søndag d. 18. november kl. 13.00 (efter gudstjeneste og kirkefrokost) fortæller Ole Birch om Jerusalemskirken, om Metodistkirkens tro og liv, samt om mulighederne for at blive medl...

Smågrupper

Tillidsfuldt fællesskab

Omkring 130 mennesker er involverede i en smågruppe i Jerusalemskirken. En smågruppe er 6-12 personer der mødes omkring en aktiviteter der beriger deres liv på de ene eller anen måde. Nogle grupper mødes for a læse bibel sammen, nogle læser en anden spændende bog og diskutere indholdet. En gruppe løber sammen en gang om ugen og nogle grupper samtaler om deres tro og beder sammen. Formålet med smågrupper at have et fællesskab der giver den enkelte mulighed for at vokse som kristen og som menneske. De fleste af smågrupper er åbne for nye medlemmer og ind i mellem starter der helt nye grupper. Kontakt Ole Birch tlf. 33 12 96 06.

STØT JERUSALEMSKIRKEN

Som frikirke har vi selv ansvaret for vores kirke.

Medlemmerne bestemmer selv over deres kirke og de skaber med deres frivillige engagement og deres økonomiske bidrag selv fundamentet for kirkens aktiviteter.

Hvis du har lyst til at støtte kirken med en gave kan det gøres ved at indsætte penge på bank reg. nr. 4180 konto nr. 4360214079
Hvis du gerne vil have en fast ordning, der er fradragsberettiget, kan du kontakte vores kasserer Beatrice Wittlinger på tlf. 3510 9065

UGENS PRÆDIKEN

Se og hør ugens prædiken

Ugens prædiken

Hver uge forsøger vi at bringe søndagens prædiken som video på vores hjemmeside.

Følg linket herunder og se hvilket budskab prædikanten havde i søndags, eller de 3 forrige søndag.

GOSPELKIRKE

Jerusalemskirken har en gospelkirke.

Vi har 3 fantastiske gospelkor hvor der er begejstring over musikken og åbenhed for livets åndelige dimensioner.

Vi holder en stribe offentlige arrangementer for alle gospelinteresserede hen over året. Det er gospelcafegudstjenester, gospelkoncerter og workshops for alle sangglade mennesker. Copenhagen Gospel Festival og Kulturnatten i oktober, samt Young Copenhagen Gospel Festival i marts trækker mange mennesker til Jerusalemskirken.

Her på hjemmesiden fortæller vi løbende om gospelkirkens arrangementer.