Pilgrim til Øresund

Lørdag d. 19. oktober skal vi vandre i Grip skov langs Esrum sø. Vi mødes på parkeringspladsen ved Esrum Kloster & Møllegård, Klostergade 11-12, Esrum, 3230 Græsted. Vi følger en rute mod syd langs Esrum søs vestlige bred og vender tilbage gennem den efterårsfarvede Grip skov. Undervejs gør vi korte ophold for bøn og andagt. Det er menighedsråd og ledergruppe der arrangerer, men alle er hjerteligt velkomne.
Praktisk:
Deltagelse er gratis, men vi beder om tilmelding til ole.birch@metodistkirken.dk senest søndag d. 13. oktober. Oplys om du kører selv og evt. kan have andre med, eller om du har brug for transport. Medbring madpakke, termokaffe/te og rigeligt med drikkevand. Start fra Esrum Møllegård kl. 10.00. Der afgår bil fra Jerusalemskirken kl. 9.00. Vi regner med at kunne være hjemme senest kl. 17.00. Turen er på ca. 12 km.