April 2018 i Jerusalemskirken
Information om medlemsskab

Søndag d. 29. april, efter kirkefrokost (ca. kl. 12.45) fortæller Ole Birch om metodistkirken og om hvad medlemskab i metodistkirken betyder. Hvis du er interesseret skal du tilmelde dig til ole.birch@metodistkirken.dk.

Vi planlægger at have medlemsoptagelse pinsedag d. 20. maj.

Handlingernes strategi

Hvad kan vi gøre? Hvad skal vi gøre? Hvad er vigtigt? For mere end et år siden begyndte Jerusalemskirken en proces for at finde en ny vision og strategi for vores arbejde. Nu er følgegruppen klar med sin rapport og sit forslag til pastoratskonferencen d. 1. maj. Rapport og forslag vil være fremlagt i kirken fra midten af april.

Fokus for den nye strategi er at vi handler, derfor kalder vi den for handlingernes strategi. Ord er gode, men handlinger er bedre. Vi er som menighed udfordret til at samarbejde med Gud i at være relevant kirke for vores by. Vi kan vælge at engagere os og være med i Guds mission i verden. Strategien peger på 3 strategiske områder hvor vi kan engagere os. Det er i forhold til vore omgivelser. Det er i forhold til opbyggelsen af tro og fællesskab i menigheden og det er i at virke næstekærligt i verden.

Læs mere om handlingernes strategi og de konkrete forslag når materialet ligger klar.

Indkaldelse til pastoratskonferencen, menighedens årsmøde
Hermed indkaldes der til Menighedens Årsmøde – Pastoratskonferencen tirsdag d. 1. maj kl. 18.00. Vi begynder med at spise sammen og ca. 18.30 går vi i gang med arbejdet. Mødet ledes af vores nye distriktsforstander Thomas Risager. Materialet, dvs. rapporter, regnskaber, budget og valglister, til mødet, vil ligge fremme i kirken fra søndag d. 22. april. Det vil også kunne findes til download på kirkens hjemmeside.

Gudstjenester i april

Tekst: 5. Mos. 7, 6-9a & Joh. 15. 12-15

Tekst: 2. Mos. 20, 1-17 & Matt. 19, 16-26

Tekst: 2. Mos. 24, 3-11 & Luk. 15, 11-32

Tekst: Hos. 11, 1-9 & Matt. 18, 21-35

Tekst: Jos. 1, 1-9 & Joh. 17, 11-19
Prædikant: Hennie Stentoft

Tekst: Job. 42, 1-6 & Joh. 13, 1-15
Musik:Kirsten Fredsby

Tekst: Es. 42, 1-7 & Joh. 13, 33-36

Tekst: Es. 49, 1-6 & Joh. 17, 20-26
Musik: Lovsangsbandet Refleks.

Weekendtur i august

Vi skal afsted på weekendtur sammen d. 24-26. august! Vi har via spejderne lejet ”Høbjerghus” et flot lejrcenter ved Helsinge. Der plads til en teltlejr til spejderne med fine udendørs faciliteter. Der er en moderne stor hytte med storkøkken, spisesal, aktivitetsrum og soverum i flere forskellige størrelser. Vi arbejder på at samle menighed med familier, spejderne, unge og korfolket på én fælles lejr. Der bliver aktiviteter efter interesser i dagtimerne og fællesaktiviteter om aftenen.

Kristi Himmelfart d. 10. maj
Kristi Himmelfart på Solborgen De Sjællandske metodister og vennerne fra Greve Frikirke mødes på Solborgen torsdag d. 10. maj. Mere om programmet i nyhedsbrevet for maj.

Menighedsnyt
Dødsfald
Den 24. februar afgik Preben Christiansen ved døden i en alder af 71 år. Preben var i mange år menighedens kasserer og var indtil sin død menighedens repræsentant i bestyrelsen for Metodistkirkens Sociale Arbejde. Bisættelsen fandt sted under stor deltagelse fra Jerusalemskirken den 5. marts.
Ære være Preben Christiansens minde.

Mærkedage
Den 24. april fylder Kirsten Hemmingsen, Brøndbyvestervej 62 A, 2605 Brøndby, 80 år.

Den 15. april overhøres Elias Uth Lauritzen og Jonathan Gabriel Russell.
Menigheden ønsker hjertelig tillykke

Onsdag d. 21. marts kl. 11.00 i Jerusalemskirkens Café. Jørgen Thaarup underviser om Galaterbrevet. Husk madpakke.

Lægprædikantkursus
Kurset fortsætter tirsdag d. 10. april kl. 19.00.

Præster bortrejst
Ole Birch er bortrejst d. 2. - 8. april til møder i USA. Modtager mail og telefonopkald. Ole Birch holder ferie d. 21. - 28. april.

Markedsdag for årets missionsprojekt

Søndag d. 6. maj bliver der fest i gudstjenesten og til den udvidede kirkefrokost. Der er gospel i gudstjenesten og rygterne løber at foruden Saints and Sinners vil The A-men synge. Missionsforum arrangere boder og underholdning med det formål at samle penge til årets missionsprojekt. Vedtagelsen af projektet sker ved pastoratskonferencen d. 1. maj, men vi satser på at missionsforums forslag, at støtte arbejdet blandt socialt udsatte børn og unge i Liepa, Letland, bliver vedtaget. Vi skal være mange denne søndag.

Missionsforum modtager gerne gode ideer til nye aktiviteter på markedsdagen.

Pastor Vera og hendes mand, Vilnus, leder arbejdet med en skolefritidsordning for socialt belastede børn i Letland.