Nyhedsbrev for maj 2019

Missionssøndag d. 5. maj

Velsignelse af projektet i Mulungwishi, DR Congo.
Vær med, når Jerusalemskirken holder den årlige missionsdag søndag d. 5. maj.

Vi begynder dagen med gudstjeneste kl. 11. Kl. 12-14 er der missionsmarked i krypten med bl.a. frokost, lotteri, genbrugsbod, flødebollekatapult, konkurrencer, bogauktion og musikalske indslag.

I år går menighedens indsamling til et ”toiletprojekt” på missionsstationen Mulungwishi, DR Congo. Projektet går ud på at forbedre de sanitære forhold – bl.a. at få lavet nye toiletter – på en skole, hvor de gamle toiletter er stort set ubrugelige. Formålet er at mindske de sygdomme, der er forbundet med dårlig hygiejne og stor smitterisiko og dermed forbedre det generelle sundhedsniveau for skolens omtrent 670 elever. Der er brug for 70.000 kr.

Lad os gøre vores bedste for i fællesskab at nå dét mål i løbet af 2019. Tag venner med, husk mønter i lommen og kom til missionssøndag d. 5. maj med fællesskab, sjove aktiviteter og indsamling til fordel for større sundhed i Mulungwishi.

Vi glæder os til at se dig!
Jerusalemskirkens Missionsforum

Familiegudstjeneste søndag d. 12. maj kl. 9.00

Så sker der noget for børnefamilier i Jerusalemskirken.

Søndag d. 12. maj kl. 9 afholder vi vores første familiegudstjeneste før sommerferien 2019. Familiegudstjenesterne er for alle, men dagens aktiviteter vil foregå i baby- og børnehøjde. Teamet for den første familiegudstjeneste er: Dåben.

Gudstjenesten består af kristne børnesange, bibelfortællinger, bøn, sanserige oplevelser for børn og voksne samt mulighed for leg, samvær og samtale. Kl. 10 er vi færdige i kirkesalen og der vil efterfølgende være frugt, vand og boller i kirkens krypt.

Har du spørgsmål så kontakt familie- og ungdomsmedarbejder Maria Thaarup på: maria.thaarup@metodistkirken.dk

Vil du have kirkekaffe i sommermånederne?
Fra og med den 16. juni til og med den 18. august vil der kun være kirkekaffe efter gudstjenesterne. Så derfor er det nu man skal melde sig som kaffebrygger. Det gør man ved at sende en mail til karnabrastrup@hotmail.com. Som tidligere er indkøbene klaret. Man skal blot lave kaffen, rette an, rydde af og vaske op.

Onsdagstræf er for dig der har fri i dagtimerne. Første og tredje onsdag i måneden mødes vi til foredrag eller bibeltimer kl. 11.00. Vi har madpakker med og nyder dem sammen med en kop kaffe inden vi slutter omkring kl. 13.30.
15. maj - Bibelske planter i Botanisk Have. Jørgen Thaarup viser rundt i den smukke have.

Landsmødet 2018 - Er det kirke?

Landsmødet er Metodistkirken og MBUF (Metodistkirkens Børne- og Ungdomsforbund) årlige møde.

Vi mødes for sammen at se tilbage på det forgangne år, få nye idéer og ikke mindst tage beslutninger og foretage valg. Metodistkirkens Landsmøde 2019 bliver afholdt d. 16.-19. maj på Idrætsefterskolen Lægården i Holstebro.

Under overskriften “Er det kirke?” inviterer Metodistkirken i Danmark og Metodistkirkens Børne- og UngdomsForbund, MBUF, til landsmøde på Lægården i Holstebro. Vi skal samles omkring det, vi har til fælles og om året, der er gået. Der bliver forhandling, inspiration og tid til nye og gamle venner, når vi på tværs af menigheder, arbejdsgrene, råd og udvalg mødes om det, vi er fælles om.

Gudstjenester i maj

Tekst: 5. Mos. 7, 6-9a & Joh. 15. 12-15

Tekst: 2. Mos. 20, 1-17 & Matt. 19, 16-26

Tekst: 2. Mos. 24, 3-11 & Luk. 15, 11-32

Tekst: Hos. 11, 1-9 & Matt. 18, 21-35

Tekst: Jos. 1, 1-9 & Joh. 17, 11-19
Prædikant: Hennie Stentoft

Tekst: Job. 42, 1-6 & Joh. 13, 1-15
Musik:Kirsten Fredsby

Tekst: Es. 42, 1-7 & Joh. 13, 33-36

Tekst: Es. 49, 1-6 & Joh. 17, 20-26
Musik: Lovsangsbandet Refleks.

Gudstjenester og bibeltimer på Betaniahjemmet
Gudstjenester d. 26. maj kl. 14.30. Bibeltime d. 27. maj kl. 14.30

Temagudstjeneste d. 26. maj.
Som sædvanligt afholdes en Temagudstjeneste i forsommeren, hvor Michael Nielsen og Jens Kamp Hansen sammensætter et program. I år er datoen den 26. maj.
Der vil ingen prædiken være, men ved Gudstjenesten bliver musik og bibeltekster tilsammen understøtte dagens tema. Det bliver som altid en gudstjeneste, hvor der både præsenteres musik som er mere end 250 år gammelt – og musik som er helt ny. Der er naturligvis både kor, orkester og solister. Gudstjenesten henvender sig både til det helt unge – og de mere modne! Temaet – bliver du nødt til at dukke op i kirken for at høre.
Vi glæder os til at se maaange i kirken denne dag. BH Michael Nielsen og Jens Kamp Hansen

Konfirmation
Søndag den 28. april blev Anne Vinther Triel, datter af Egon Triel, Vandværksvej 10, Gilleleje, konfirmeret.

Dåb
Søndag den 7. april blev Josefine Lund Flinck døbt. Josefine er datter af Anne og Mathias Lund Flinck, og dåben blev foretaget af Josefines farfar, biskop Chr. Alsted.

Diamantbryllup
Torsdag den 23. maj kan Alma og Verner Madsen, Værebroparken 54, 301, Bagsværd, fejre diamantbryllup, deres 60 års bryllupsdag. Der er åbent hus på dagen fra kl. 09.00 i hjemmet.