November 2017 i Jerusalemskirken
Menighedsmøde nu på søndag

Hvor skal Jerusalemskirken bevæge sig hen?
Menighedsmøde nu på søndag d. 29. oktober kl. 12.30 – 14

En arbejdsgruppe af præster og menighedsråd i Jerusalemskirken er her i efteråret i gang med at udvikle en ny vision, som skal være ramme om kirkens udvikling i de kommende år.

Visionen er bygget op om tre vigtige hjørnestene i kirkens arbejde Åbenhed – hvordan møder kirken omverdenen? Dannelse – hvad vil vi med menigheden og de mange andre, som deltager i kirkens mange aktiviteter? Næstekærlighed – hvad kommer der ud af livet i vores kirke, hvordan skal det mærkes af andre? Menigheden er en meget vigtig stemme i kirkens udvikling. På menighedsmødet kan du og alle interesserede være med til at drøfte og konkretisere tankerne i den nye vision.

På mødet vil følgende ske

• Kort præsentation af tankerne i visionen – de tre temaer: åbenhed, dannelse, næstekærlighed v. Ole Birch
  • Drøftelse af jeres tanker omkring temaerne – i mindre grupper og siden i plenum – hvad betyder de store ord i praksis?
  • Opsamling af diskussionerne: Hvad tager vi med herfra i den videre proces
Mødet styres af Connie Yilmaz Jantzen, som er leder af Filadelfia Uddannelse, og bistår arbejdsgruppen med arbejdet med den nye vision.

Nyt mandskor starter i Jerusalemskirken

Tiden skriger efter den sprøde lyd af brummende mandsstemmer og det vil vi gøre noget ved! Vi er et par gutter, som nu i et lille stykke tid har gået med tanken om at starte et mandskor. Med om bord har vi nu fået os den danske gospelpioneer og grand old man, Peter Steinvig, til at lede os på rette vej.

Musikstilen vil bære præg af den oprindelige Gospel (Negro Spirituals), men vi ønsker at favne bredt og fortolke pop-, rock-, blues- og soul sange. Som udgangspunkt er intet sangniveau krævet. Vi tror, at alle kan lære at synge, og vi satser på at optimisme og vilje vil bringe en stejl læringskurve med sig.

Lyder det som noget for dig, så kom med når Mandskoret inviterer til åben øver d. 30. oktober kl. 19:30.

Ledersamling
Tirsdag d. 21. november indkaldes lederne for Jerusalemskirkens mange aktiviteter til ledersamling om kirkens fremtid. Indkaldelsen er til dig der leder:

I et af kirkens gospelkor, kirkekor eller mandskor.
I spejderarbejdet og ungdomsforeningen.
I en smågrupper, Onsdagstræf eller løbegruppen.
I et band, eller som er med til at lave gudstjenester.
Alle medlemmer af ledergruppen, menighedsråd, kirkeværger, finansudvalg og pastoraludvalg.
Alle lægprædikanter

Sammen med lederen af Filadelfia Uddannelse, Connie Y. Jantzen, skal vi arbejde med hvordan Jerusalemskirkens ser sin fremtid, hvilken vision har vi for kirken? Vi begynder kl. 18.00 med spisning og er færdige senest kl. 22.00.

Tilmelding til ole.birch@metodistkirken.dk senest søndag d. 19. nov.

Lægprædikantkursus
Kursus tirsdag d. 7. november kl. 19.00 – 21.30

Basix koncerter i november

Vokalgruppen Basix er på afskedsturne og giver koncerter i Jerusalemskirkens d. 14. og 15. november kl. 19.30. Det er gruppens 2 sidste koncerter i Danmark! Billetter købes på www.ticketmaster.dk . I pausen er der café til fordel for kirkens missionsprojekt.

Gudstjenester i november

Tekst: 5. Mos. 7, 6-9a & Joh. 15. 12-15

Tekst: 2. Mos. 20, 1-17 & Matt. 19, 16-26

Tekst: 2. Mos. 24, 3-11 & Luk. 15, 11-32

Tekst: Hos. 11, 1-9 & Matt. 18, 21-35

Tekst: Jos. 1, 1-9 & Joh. 17, 11-19
Prædikant: Hennie Stentoft

Tekst: Job. 42, 1-6 & Joh. 13, 1-15
Musik:Kirsten Fredsby

Tekst: Es. 42, 1-7 & Joh. 13, 33-36

Tekst: Es. 49, 1-6 & Joh. 17, 20-26
Musik: Lovsangsbandet Refleks.

For dig der har fri i dagtimerne.
Første og tredje onsdag kl. 11.00.

Onsdag d. 1. nov. på Betaniahjemmet, Kong Georgs vej 3, Frederiksberg.
Sorg og kriser. Cand. Psyk. Hennie Stentoft fortæller hvordan forskellige mennesker håndtere sorg og krise i deres liv.

Onsdag d. 15. i Jerusalemskirkens Café. Bibeltime 5. ved Jørgen Thaarup om profeten Elias.

Søndag d. 12. november døbes Christina Andersen og Jacob Morsbøls datter i Jerusalemskirken. Dåben forrettes af barnets morfar, pastor Dean Andersen fra Rønne.