Nyhedsbrev juni 2020

Jerusalemskirken på nettet – du kan hjælpe os!

Da Danmark d. 11. marts, for at mindske smitten med COVID 19, lukkede en lang række samfundsaktiviteter ned og herunder muligheden for at mødes til gudstjeneste, bestemte Jerusalemskirkens præster hurtigt at optage og udsende gudstjenester der kunne ses på Youtube og Facebook. Siden er 10 sådanne gudstjenester og 1 ungdomsgudstjeneste blevet produceret. Nu da der igen er mulighed for at mødes til gudstjeneste i kirken sker der en ændring i Jerusalemskirkens tilstedeværelse på nettet. Vi sender ikke længere et gudstjenesteprogram søndag i kirketiden. I stedet vil præsterne producere et kort ugentligt optaktsprogram til den kommende søndags gudstjeneste. Programmet vil blive vist på facebook og YouTube fra fredag kl. 10.00 og der vil blive linket til det fra hjemmesiden. Du kan gå direkte til videoen via dette link.

Hvis du vil støtte vores forsøg på at skabe interesse for den kristne tro og Jerusalemskirkens gudstjeneste, beder vi om at du så ofte som muligt deler disse videoopslag, så vi når længere ud.

Velkommen til gudstjeneste i Jerusalemskirken!
Søndag d. 24. maj kl. 11.00 kan vi i overensstemmelse med myndighedernes retningslinjer igen samles til gudstjeneste i kirken. Vi glæder os så meget til at se menigheden samlet i kirken igen. Der er nogle vigtige regler vi skal overholde for at gudstjenesten ikke skal udgøre en smitterisiko for nogen.

Pastoratskonferencen
Pastoratskonferencen - menighedens årsmøde blev afholdt som et web-møde med 22 deltagere tirsdag d. 12. maj. Mødet foretog de nødvendig godkendelser af rapporter, regnskaber og budgetter. Menighedsrådets forslag til ændring af ledelsestrukturen, med indførelse af 2 årlige ledersamlinger og udvidelse af menighedsrådet med to personer, blev godkendt. Valg til forskellige tillidhverv blev foretaget og Cecilia Bræstrup og Anders Depner blev de to nye i menighedsrådet. Alle valg vil blive offentliggjort på kirkens hjemmeside.

Søndag d. 24. maj kl. 11.00

Organist Kirsten Fredsby.

Menighedsnyt
Dødsfald
27. marts afgik Verner Madsen, Værebroparken, Bagsværd, ved døden i en alder af 88 år. Bisættelsen finder sted i Jerusalemskirken når omstændighederne tillader det.
11. maj afgik Anna Margrethe Kofoed Nielsen, Betaniahjemmet, ved døden i en alder af 88 år. Bisættelsen finder sted i Betaniahjemmets kirkesal når omstændighederne tillader det.
Ære være Verner og Anna Margrethes minde

Mærkedage
12. juni fylder Ole Tvilling, C.L. Ibsensvej 54, Gentofte, 75 år.
24. juni fylder Jytte Sørensen, Vestervang 22, 3660 Stenløse, 80 år.
25. juni fylder Bent Petersen, Kildedalsvej 22, 3460 Birkerød, 75 år
Hjertelig tillykke

Lad de små børn komme til mig - men først når det er helt trygt
Familiegudstjenesten søndag d. 14. juni er udsat til søndag d. 6. september. Vi har vurderet at med de nuværende retningslinjer fra kirkeministeriet og sundhedsstyrelse er det ikke muligt at gennemfører en familiegudstjeneste. Vi vender stærkt tilbage med et brag af en familiegudstjeneste den første søndag i september.

Aktiviteter og grupper i Jerusalemskirken
Gospelkoret Kefas: Mandag 19-22 på 5. sal. Formand: Bente Lundbak. www.kefas.dk
Revelation Gospel Choir Torsd. 18.30-21 på 5. sal. www.rgospel.dk Form. Karsten Munk. Tlf. 2429 5697
Gospelkoret Saints & Sinners: Torsdag 19.30, Buddinge Kirke. www.saintsandsinners.dk
Leder: Peter Steinvig tlf. 2466 8584.
Kirkekoret: Hver mandag kl. 19.00 i krypten. Kirsten Fredsby, tlf. 2087 3614.
Onsdagstræft d. 1. og 3. onsdag i måneden. Kontakt Bent Fredsby på fredsby@live.dk.
AA-møde Hver onsdag kl. 16.00 i børnekirken.
Spejderne: Drenge og piger fra 1.kl. Hver torsdag kl. 18.30-20.00 i kirkens spejderlokaler. Indgang i gården. Ulveunger (1.- 2. klasse). Prærieulve (3-4. klasse). Storspejdere (5. klasse til 18 år). Roverledere (18 år og opefter). www.kobenhavnspejder.dk
For børn i kirketiden For spædbørn er der indrettet et lydisoleret spædbørnerum med højttalerlyd fra og udsigt til kirkerummet. Der er også lidt legetøj bagerst i kirkerummet, hvis man hellere vil være der.
Ungdomsforeningen. Onsdag aften på 5. sal. Formand: Daniel Steinvig. danielsteinvig@gmail.com
Smågrupper: Fordybelse, fællesskab, samtale, henvendelse til Ole Birch tlf. 33 12 96 06.