Nyhedsbrev marts 2021

Pastortskonferencen d. 23. marts - online

Jerusalemskirkens årsmøde, som vi kalder pastoratskonferencen, finder sted tirsdag d. 23. marts kl. 18.30. Vi skal modtager og samtale om rapporter, regnskaber og forslag vedr. kirkens arbejde og arbejdsgrene. Mødet finder sted online og ved hjælp af programmet Zoom. Vi håber mange medlemmer vil deltage og hjælpe til med at sætte kursen for menigheden i denne besværlige Corona-tid.Materialet til pastoratskonferencen vil fra søndag d. 14. marts være tilgængeligt i trykt form i kirken og som en pdf-fil på hjemmesiden.
Dagen før mødet, dvs. mandag d. 22. marts, udsendes et ekstra nyhedsbrev med et link til mødet.
Klik på linket d. 23. og vent på at blive lukket ind. Hvis det ikke virker så skriv en mail til ole.birch@metodistkirken.dk. Mødet begynder kl. 18.30 men hvis du klikker dig ind omkring 18.15 har vi tid til at løse evt. problemer inden mødet starter.

Vi leder efter en ny Familie- og Ungdomsmedarbejder
Her, mens vi stadig er nedlukkede pga. COVID-19, vil vi gerne annoncere at Jerusalemskirken håber på at ansætte en Familie- og Ungdomsmedarbejder til august eller september 2021. Vi regner med at det ligesom tidligere bliver en deltidsstilling på 10 timer ugentligt. Det vigtigste indhold i stillingen bliver ansvaret for en månedlig familiegudstjeneste, samt rekruttering af frivillige medhjælpere til denne opgave. Flere informationer vil følge i løbet af foråret.

Gudstjenester med restriktioner
Jerusalemskirkens gudstjenester er fortsat underlagt stramme restriktioner. Vi holder en kort (ca. 30 min) gudstjeneste søndag kl. 11.00. Vi sidder med 3 meters afstand, vi synger kun 8 vers, vi bruger mundbind når vi står og går, vi spritter af og vi har ikke kirkekaffe.Vi håber naturligvis at vi kan slippe for restriktionerne og eksempelvis igen fejre nadver sammen, men vi har endnu ikke nogen information om hvornår det kommer til at ske.Gudstjenesten videofilmes og kan ses samme eftermiddag inden kl. 16 på Facebook og YouTube.
Link til gudstjenesterne findes på kirkens hjemmeside.

Tekst: Joel 2, 15-19, 21-22 & Mark 2, 18-22
Prædikant: Jens K. Hansen
Organist: Alia Mahkmud-Zade

Tekst: Es. 1, 10-17 & Mark. 2, 23 – 3, 6.
Organist: Kirsten Fredsby

Søndag d. 21 kl. 11.00
Tekst: 5. Mos. 8, 1-6 & Joh. 6, 1-14
Organist: Alia Makhmud-Zade

Tekst: 5. Mos. 30, 15-20 & Matt. 1-17
Organist: Kirsten Fredsby

Mærkedage
Den 14. marts fylder Jens Tønnesen, Hyrdeengen 285, 2625 Vallensbæk, 75 år.
Hjertelig tillykke