Nyhedsbrev september 2019

Et kristen budskab om flygtninge

Den irske teatertrup Play It By Ear optræder i Jerusalemskirkens krypt lørdag d. 5. oktober kl. 19.00. Play It By Ear optræder i Irland og Storbrittanien med stykker der handler om det kristne budskab i vores tid. Det nyskrevne stykke de spiller i Jerusalemskirken handler om  den europæiske flygtningkrise set fra et kristent perspektiv. Stykket henvender sig primært til unge.

Efter forestillingen er der snaks og fællesskab. Entréen er 30 kr. Men hvis du tager en ven med er det gratis.

Tekst: Es. 50, 4-9 & Joh. 16, 1-11
Musik: Flemming Friis

Tekst: 3. Mos. 19.9-18 & Luk. 10, 25-37
Musik: Kirsten Fredsby

Familiegudstjeneste
Rebekka Steinvig og Ole Birch

Gospelgudstjeneste
Tekst: Es. 45, 1-7 & Matt. 22, 15-22
Georg K. Christensen og Carsten Bjerno
Musik: Gospelkoret Kefas

Tekst: Jer. 7, 1-7 & Matt. 7, 21-29
Musik: Kirsten Fredsby

Vil du med på stranden?

Søndag d. 15. september kl. 10 holder vi den første familiegudstjeneste efter sommerferien.

Temaet er “Stranden” og den første af fem familiegudstjenester om bibelske landskaber. Familiegudstjenesten foregår i baby- og børnehøjde, men alle er velkomne. Programmet består af leg og oplevelser i kirkerummet, kristne børnesange og bibelfortællinger, samtaler og samvær for børn og voksne. Efter familiegudstjenesten vil der være noget at spise og drikke i kirkens krypt.

Næste familiegudstjeneste er søndag d. 6. oktober kl. 10, hvor temaet er “Marken”. Tag gerne frugt og grøntsager fra have og køkken med til familiegudstjeneste denne dag.

Har du spørgsmål, så kontakt familie- og ungdomsmedarbejder Rebekka Steinvig på e-mail: rebekka.steinvig@metodistkirken.dk

Tilbud til dig der har fri i dagtimerne. Vi mødes kl. 11.00 2 onsdage om måneden til program efterfulgt af frokost (medbragte madpakker). Vi slutter ca. 13.30 med andagt.

Onsdag d. 4. september. Andagt med Jørgen Thaarup i kirken.
Onsdag d. 18. september. Bent Fredsby taler ud fra temaet ”Pilgrimsvandring er mere end ømme fødder”.

Diamantbryllup
Torsdag den 5. september kan Gitte og Jens Chr. Tvilling, Gefionsbakken 5 B, Espergærde, fejre deres 60 års bryllupsdag. Diamantbrudeparret er bortrejst på dagen.
Menigheden ønsker hjertelig tillykke

Pilgrimsvandring langs Mølleåen

Præsterne indbyder på ny til pilgrimsvandring.

Det kommer til at foregå lørdag d. 31. august. Vandringen starter kl. 9.30 (bil afgår fra kirken kl. 9.00) fra Fuglevad station, Skovbrynet, 2800 Kgs. Lyngby, og følger Mølleåen til Strandmøllen ved Øresund. Strækningen er på ca. 9 km. Husk lige som sidst at medbringe drikkevand, madpakke og kaffe.

Undervej passerer vi bl.a. Møllerne ved Brede, Nymølle, Rådvad og Stampedammen. Mølleåen giver os anledning til at reflektere over vand som et bibelsk billede.

Vi stiller en bil ved vandringens afslutning, så chaufførerne kan blive kørt tilbage til udgangspunktet.

Det er gratis at deltage, men man skal tilmelde sig på ole.birch@metodistkirken.dk senest d. 25. august.

(Billedet viser nadverfejringen ved pilgrimsvandringen i maj 2019).

Called2Change

11 ledere og kommende ledere fra Jerusalemskirken deltager d. 19. til 22. september i konferencen Called2Change i Tallinn, Estland.

Konferencen er arrangeret af distriktsforstanderne i Norden og Baltikum. Der er spændende talere fra Norden og den europæiske metodisme på programmet.

Aktiviteter og grupper i Jerusalemskirken
Gospelkoret Kefas: Mandag 19-22 på 5. sal. Formand: Sara Aarenstrup Tlf. 2664 6260. www.kefas.dk
Revelation Gospel Choir Torsd. 18.30-21 på 5. sal. www.rgospel.dk Form. Karsten Munk. Tlf. 2429 5697
Gospelkoret Saints & Sinners: Torsdag 19.30, Buddinge Kirke. www.saintsandsinners.dk
Leder: Peter Steinvig tlf. 2466 8584.
Kirkekoret: Hver mandag kl. 19.00 i krypten. Kirsten Fredsby, tlf. 2087 3614.
Onsdagstræft d. 1. og 3. onsdag i måneden. Kontakt Bent Fredsby på fredsby@live.dk.
AA-møde Hver onsdag kl. 20.00 i børnekirken.
Spejderne: Drenge og piger fra 1.kl. Hver torsdag kl. 18.30-20.00 i kirkens spejderlokaler. Indgang i gården. Ulveunger (1.- 2. klasse). Prærieulve (3-4. klasse). Storspejdere (5. klasse til 18 år). Roverledere (18 år og opefter). www.kobenhavnspejder.dk
For børn i kirketiden For spædbørn er der indrettet et lydisoleret spædbørnerum med højttalerlyd fra og udsigt til kirkerummet. Der er også lidt legetøj bagerst i kirkerummet, hvis man hellere vil være der.
Ungdomsforeningen. Onsdag aften på 5. sal. Formand: Daniel Steinvig. danielsteinvig@gmail.com
Smågrupper: Fordybelse, fællesskab, samtale, henvendelse til Ole Birch tlf. 33 12 96 06.