Nyhedsbrev september 2020

Lad de små børn komme til mig

Familiegudstjeneste søndag d. 6. september kl. 10.00

Jesus sagde: ”Lad de små børn komme til mig”. Det vil vi gerne tage bogstaveligt i Jerusalemskirken, så derfor er en søndagsgudtjeneste om måneden (for det meste den første søndag i måneden) specielt tilrettelagt for børn og deres familier. De store bibelfortællinger fra Det Nye og Gamle Testamente bliver formidlet på børnenes præmisser. Vi synger, leger og hører historier, og man behøver ikke hverken at tie eller sidde stille under hele gudstjenesten.

Der er også et ”voksenhjørne”, hvor søndagens tekst bliver gennemgået.

Vi starter kl. 10 og slutter kl. Ca. 10:45 med at spise en let frokost med børnevenlig mad, så man kan nå hjem og blive puttet til middagslur. Voksne uden børn er også velkomne så længe de er med på præmissen om at det er for børn!

Kontaktperson: Kirsten hastrup, E-mail: hastrup.kirsten@gmail.com, tlf. 51 33 14 77.

Jerusalemskirken på nettet – du kan hjælpe os!

Præsterne producerer hver uge ”Optakt til søndag” et videoprogram det handler om den kommende søndags tekst eller tema.

Programmet udsendes på Facebook og YouTube fredag kl. 10.00 og kan derefter ses i dagene efter.

Menigheden opfordres til at dele programmerne på deres egne Facebook sider og dermed give det større udbredelse.

Pilgrimsvandring på Møn

Det er tid til at vandre igen. Preben Bakbo Sloth arrangerer, sammen med pilgrimspræst Elisabeth Knox-Seith, en ca. 12 kilometers dagsvandring på Møn.

Det bliver lørdag d. 10. oktober med start kl. 11.00. Man skal medbringe madpakke og drikkevarer. Der kan arrangeres samkørsel fra Jerusalemskirken.

Tilmelding til Preben via sms på tlf. 3048 4030.

Metodistkirkens Landsmøde
Landsmødet, der blev udsat i foråret pga. Corona krisen, afholdes d. 25. til 27. september i Vejle Metodistkirke. Jerusalemskirkens repræsentanter er, foruden præsterne, Michael W. Petersen, Christina B. Thomsen, Yanmei Maak Bloom. Fortryk og informationer om landsmødet kan findes på www.metodistkirken.dk.

Præsternes efterårsmøde
Menighedens præster er bortrejste d. 22. til 24. september til præsternes efterårsmøde, som foregår i Vejle.

Forholdsregler omkring Coronavirus

• Hvis du har symptomer som tør hoste, feber eller træthed skal du blive hjemme.
  • Husk at bruge håndsprit hver gang du ankommer i kirkebygningen.
  • Hold 2 meters afstand mellem jer når I skal synge.
  • Ingen håndtryk eller kram - host ned i albuen.
Familiegudstjeneste (OBS tidspunktet)
Tema: Lad de små børn komme til mig.

Tekst: Luk. 14, 25-33
Prædikant: Mai-Britt Tvilling
Organist: Kirsten Fredsby
Barnedåb

Tekst: Luk. 11. 1-13
Organist: Alia Makhmud-zade

Gospelgudstjeneste

Tekst: Luk. 7, 1-10
Prædikant: Mads K. Hansen
Musik: Gospelkoret Kefas.

Lægprædikantkursus
Kursusaften tirsdag d. 8. september kl. 19.00.

Den 7. september fylder Hanne Bræstrup, Jernbanevej 18 G, 4350 Tølløse, 75 år.
Hjertelig tillykke

Aktiviteter og grupper i Jerusalemskirken
Gospelkoret Kefas: Mandag 19-22 på 5. sal. Formand: Bente Lundbak. www.kefas.dk
Revelation Gospel Choir Torsd. 18.30-21 på 5. sal. www.rgospel.dk Form. Karsten Munk. Tlf. 2429 5697
Gospelkoret Saints & Sinners: Torsdag 19.30, Buddinge Kirke. www.saintsandsinners.dk
Leder: Peter Steinvig tlf. 2466 8584.
Kirkekoret: Hver mandag kl. 19.00 i krypten. Kirsten Fredsby, tlf. 2087 3614.
Onsdagstræft d. 1. og 3. onsdag i måneden. Kontakt Bent Fredsby på fredsby@live.dk.
AA-møde Hver onsdag kl. 16.00 i børnekirken.
Spejderne: Drenge og piger fra 1.kl. Hver torsdag kl. 18.30-20.00 i kirkens spejderlokaler. Indgang i gården. Ulveunger (1.- 2. klasse). Prærieulve (3-4. klasse). Storspejdere (5. klasse til 18 år). Roverledere (18 år og opefter). www.kobenhavnspejder.dk
For børn i kirketiden For spædbørn er der indrettet et lydisoleret spædbørnerum med højttalerlyd fra og udsigt til kirkerummet. Der er også lidt legetøj bagerst i kirkerummet, hvis man hellere vil være der.
Ungdomsforeningen. Onsdag aften på 5. sal. Formand: Daniel Steinvig. danielsteinvig@gmail.com
Smågrupper: Fordybelse, fællesskab, samtale, henvendelse til Ole Birch tlf. 33 12 96 06.