Grupper og aktiviteter på privat basis

Godt selskab på løbeturen
Løbegruppen ved Jerusalemskirken mødes hver onsdag kl. 17.30 i kirkens gård. Hvis du har lyst til at løbe med kan du bare møde op, eller du kan ringe til Gerard Hilgeman tlf. 29 80 66 28.

Framnäs – Frydefuld ferie for alle
Hvis du aldrig har været på Framnäs, så prøv det, men vær forberedt på, at du bliver afhængig!
Framnäs er den svenske metodistkirkes feriehjem beliggende ca. 30 km nord for Jönköping, tæt på den charmerende by Gränna og den enorme sø Vätteren. En samling huse, der ligger ned til søen Ören, hvor man kan leje sig ind for en uge eller mere og holde sommerferie.
Men Framnäs er også en slags sindsstemning, som breder sig i hele kroppen, så snart man er ankommet til området og har indlogeret sig.
På Framnäs får familien sit eget værelse med toilet og vask, brusebad findes på gangen. Maden bliver serveret op til 5 gange om dagen, så man kan læne sig tilbage, nyde udsigten over skov og sø, glemme alt om dagligdagens pligter og bare nyde at være sammen med sin familie, venner og andre skønne mennesker fra Metodistkirken.
Masser af familier er kommet der år efter år, men hvert år er der debutanter, som får en uforglemmelig oplevelse. Man må også gerne invitere gode venner med; det er ikke et krav, at man er medlem af kirken. Framnäs er for små børn, store børn, unge, familier, singler og ældre, dog ikke for gangbesværede.
Og hvad kan man så lave på Framnäs? Framnäs er først og fremmest afslapning i storslået natur med skov og sø. Det er unplugged samvær med andre mennesker og mulighed for fordybelse og nærvær med Gud. Når man sidder i en kano midt ude på søen i aftenskumringen, viser skaberværket sig helt tydeligt. Men Framnäs er også til action med løbeture i skoven eller rundt om søen, vandrutchebane, kapsejlads i kano, svømmekonkurrence tværs over søen, duathlon, fiskeri, lejrbål, overnatning i shelter – eller, hvis man ikke kan undvære civilisationen, findes der et efter sigende kæmpestort og glimrende shoppingcenter i Jönköping. Tilmelding til mailto:kirsten.hastrup(at)skolekom.dkeller 26 17 88 83 Framnäs på nettet: www. framnäs.dinstudio.se eller facebookgruppen framnäs