Skabelse og klimakatastrofe, sorg og Gud

En teenager arver en notesbog med bibelhenvisninger fra sin farmor. Saga, som pige hedder, sætter sig for at udforske skriftstederne og på denne rejse reflekteres der over sorg, skabelse, klimakatastrofe og Gud.

Sådan er handlingen i den fortælling der udgør Metodistkirkens fastemateriale 2021. Historien er skrevet af Daniel Steinvig der leder ungdomsarbejdet i Jerusalemskirken. Daniel er også formand for Metodistkirkens Klimaråd der sidste år fremlagde rapporten "En grønnere metodist kirke".

Årets fastemateriale udsendes til hele menigheden inden d. 17. februar – askeonsdag. Tag godt imod hæftet når det kommer i din postkasse.

Den fælles læsning er en god måde at binde os sammen i disse isolerede Corona-tider.