Børne- og ungdomsarbejde

Er du glad for børn og vil du give dem sunde værdier med i tilværelsen? I Jerusalemskirken har vi ind i mellem børnekirke (søndagsskole) i kirketiden, kirkesjov én torsdag om måneden og spejdere hver torsdag aften.
Alle medarbejdere i børnearbejdet skal have en børneattest fra politiet, før de kan være med i arbejdet.

Børnekirke
Visse søndage er der “børnehjørne” i gudstjenestens begyndelse, og bagefter går børnene med nogle voksne i børnekirken til leg og historier. Der er brug for medarbejdere til at støtte lederne, og i fremtiden håber vi der kan være børnekirke hver søndag.
Henvendelse vedr. børnekirke til Christina Bjørn Thomsen via christina2msen(at)gmail.com

Kirkesjov (Kirkesjov er indstillet per november 2016)
Den anden torsdag mødes forældre og børn til kirkesjov fra kl. 16.15 til 18.30. Programmet indeholder forskellige aktiviteter, der passer til børnenes alder. Der er en kort børnegudstjeneste, og kl. 18.00 spiser man aftensmad sammen. Der er brug for medarbejdere til at være sammen med børnene eller hjælpe med madlavningen.
Henvendelse vedr. kirkesjov til Christina Bjørn Thomsen via christina2msen(at)gmail.com

Spejdere
Torsdag kl. 18.30 fyldes gården og kirken af spejdere og deres ledere. Vi har 80-90 spejdere og mange gode ledere. Der er brug for personer, der kan bakke lederne op og give en hånd med praktisk hjælp af forskellig slags.
Henvendelse vedr. spejderne til Anna Thaarup via Thaarup4(at)gmail.com

Ungdomsgruppen
Hver anden onsdag mødes Onsdagsoasen for unge. Fællesskab, sjov og gode samtaler. Henvendelse til
Mathias Alsted Flinck via mathiasaflinck(at)gmail.com