Omsorg og udvikling

Trives du med at gøre en indsats for andre?
Ved Jerusalemskirken findes Metodistkirkens Sociale Arbejde – Centralmissionen, som arbejder for socialt udsatte i Danmark. Vi er også engageret i nødhjælp og udviklingshjælp i fattige lande, især i Den Demokratiske Republik Congo. Man kan også tjene hinanden i menigheden ved at påtage sig lederskab af smågruppe.

Socialt arbejde
Kunne du tænke dig at støtte socialt udsatte mennesker i København? Metodistkirkens Sociale Arbejde har en række aktiviteter for ensomme, hjemløse og udsatte familier. Der er jævnligt brug for frivillige til at lave mad, holde sommerlejr, pakke julehjælp, holde juleaften, drive genbrugsbutik og meget mere.
Henvendelse vedr. socialt arbejde til Finn Uth via msa(at)centralmissionen.dk

Missionsgruppen
Jerusalemskirken arbejder med at rejse penge til støtte af projekter i Congo og Baltikum. Der skal oplyses om projekterne og samles penge. Det sker ofte ved at arrangere kaffeservering i forbindelse med koncerter og lignende.
Henvendelse vedr. Missionsgruppen til Béatrice Wittlinger via beatricewittlinger(at)gmail.com

Smågrupper
Er du omsorgsfuld, lyttende og pålidelig og vil du gerne engagere folk i gode samtaler, bøn og omsorg? En smågruppeleder samler en gruppe ligesindede og sørger for, at man mødes regelmæssigt. De fleste mødes i private hjem hver 2., 3. eller 4. uge, men man kan også låne et lokale i kirken.
Henvendelse vedr. smågrupper til Ole Birch via ole.birch(at)metodistkirken.dk

Har du tid i dagtimerne? 1. og 3. onsdag i måneden mødes fortrinsvis pensionister til foredrag, medbragt mad og samvær. Alle er velkomne og der kan være brug for hjælp med kaffebrygning, opstilling af stole og borde, samt opvask og oprydning.
Henvendelse til Bent Fredsby via fredsby(at)get2net.dk

Fødselsdagshilsner
Alle medlemmer af Jerusalemskirken får en hilsen på deres fødselsdag. Hvis du vil hjælpe med at organisere og sende disse breve kan du henvende dig til Gitte Tvilling via gitte(at)tvilling.dk