Renovering af vandsystemer i Congo i fuld gang – men brug for flere penge!

Støt via MobilePay nr. 585965 eller direkte til kirkens bankkonto: Reg.nr. 4180 kontonr. 4360105830. Jerusalemskirken samlede ind til vandrør til Congo sidste år. Målet var at kunne give 3.000 meter vandrør til lokalbefolkningen i Mununu, så kvinder og børn ikke skulle gå mange kilometer efter vand, og så folkesundheden forbedredes. Indsamlingen gik godt – tak for alle bidrag! Dog nåede vi målet ikke helt og desuden er der behov for flere penge for at kunne afslutte renoveringen af vandsystemerne. Derfor sender vi her i fastetiden igen en varm opfordring til at støtte vores indsamling her på Facebook, så det livsnødvendige vandsystem i Mununu kan blive vedligeholdt, og nogle af verdens fattigste stadig kan have adgang til livsvigtigt, rent vand. Hvad kan du gøre: • Støt indsamlingen på Facebook frem til 28. marts Du kan f.eks. give 20 kr. (1 m vandrør), 200 kr. (10 m vandrør) eller 500 kr. (25 m vandrør) • Del facebookindsamlingen med andre med opfordring til at støtte • Læs mere om Jerusalemskirken og indsamlingen på www.jerusalemskirken.dk Tak for dit bidrag!

50.000 til rent vand i Congo

Januar 2021

Igen i 2020 havde vi i Jerusamlemskirkens missionsforum besluttet os for et beløb vi ville forsøge at indsamle til støtte for et projekt. Det gør vi hvert år, og hvert år afholder vi forskellige arrangementer til fordel for denne indsamling. I år havde vi aftalt, at vores indsamling skulle støtte renoveringen af vandforsyningen i Mununu, der sørger for, at indbyggerne har rent drikkevand i landsbyen.

Men så ramte Corona. Vi kunne ikke forsamles, og vi frygtede, at vi slet ikke kunne lykkes med nogen særlig indsamling i år. I stedet for at give op, besluttede vi os for, at vi måtte afprøve nye veje for i det mindste at støtte dette vigtige arbejde med et mindre beløb end det planlagte.

Nu er 2020 slut, og vi har gjort status over vores indsamling. Og til vores store overraskelse og glæde er det gået over al forventning! Ved vore normale aktiviteter som f.eks høstauktion er indkommet 27.830 kr., og derudover er det lykkedes os via bl.a. en Facebookindsamling, julekollekt og andre bidrag yderligere at indsamle 22.980 kr. Det betyder at vores indsamling i 2020 er landet på 50.810 kr., som vi kan sende afsted til vandprojektet. Slet ikke så dårligt, Corona taget i betragtning!!

Vi meget glade og taknemmelige, og vil gerne sige et STORT tak til alle jer, der har bidraget! Jerusalemskirkens Missionsforum