Pastoratskonferencen 2021 - online

Jerusalemskirkens årsmøde, som vi kalder pastoratskonferencen, finder sted tirsdag d. 23. marts kl. 18.30.

Vi skal modtager og samtale om rapporter, regnskaber og forslag vedr. kirkens arbejde og arbejdsgrene. Mødet finder sted online og ved hjælp af programmet Zoom. Vi håber mange medlemmer vil deltage og hjælpe til med at sætte kursen for menigheden i denne besværlige Corona-tid.

Materialet til pastoratskonferencen vil fra søndag d. 14. marts være tilgængeligt i trykt form i kirken og som en pdf-fil på denne side.

Dagen før mødet, dvs. mandag d. 22. marts, udsendes et ekstra nyhedsbrev med et link til mødet. Klik på linket d. 23. og vent på at blive lukket ind. Hvis det ikke virker så skriv en mail til ole.birch(at)metodistkirken.dk.

Mødet begynder kl. 18.30 men hvis du klikker dig ind omkring 18.15 har vi tid til at løse evt. problemer inden mødet starter.