Kirkevandringen 2022

Foto Hasse Ferrold:Ecomenical Church Walk 2010 19/1 2010. Time: 18:30 Location of Start : Skt Pauls Kirke ( Danish Public Church ). Nyboder Jerusalemskirken, United Methodist Church. Skt. Anskar Church (Catholic). (FOTO 3 - Biskop for Katolske Kirke i Danmark Czeslaw Cozon ) The Russian Orthodoks Church (FOTO 2) The Anglikan Sct. Alban´s Church. ( FOTO 4) The Svedish Gustavskirken. Finish 23.00 Kirkevandring Startdato: 19.01.2010 Starttid: 18:30 Sluttid: 23:00 Beskrivelse: I den økumeniske bedeuge vandrer de københavnske kirker for troens enhed. I over 50 år har kirkerne åbnet dørerne for een lang gudstjeneste afbrudt af vandring mellem den gruppe af forskellige kirker der ligger tæt sammen omkring nyboder. De begynder i Skt. Pouls Kirken og slutter i den svenske Gustavskirken. Ind i mellem besøges Jerusalemskirken, Skt. Anskar, Den Russisk Ortodokse kirke og den Engelske Sct. Alban.

”Vi har set hans stjerne stå op i øst, og nu er vi kommet for at tilbede ham” Matth. 2,2

Vi glæder os til at kirkevandre en sommeraften i København.

Kom til gudstjeneste i de store trossamfund i Nyboder og Frederiksstaden. Torsdag d. 9. juni kl. 18:30 vil det være muligt at besøge folkekirken, metodistkirken, den engelske kirke, den russisk-ortodokse kirke, den katolske kirke og den svenske kirke på den årlige kirkevandring gennem Nyboder og Frederiksstaden.

Kirkevandringen afholdtes første gang i 1955. Den er tilrettelagt af Alban- og Sergijsamfundet i samarbejde med kirkerne i programmet. Kirkevandringen har karakter af én lang gudstjeneste. Efter den fælles indledning i Skt. Pauls vandrer man rundt til kirkerne i fire hold, som samles til fælles afslutning i Svenska Gustafskyrkan.

Hold 1 – Blå: Start i Skt. Paul – St. Alban’s – Skt. Ansgars – Jerusalemkirken – Gustavskyrkan

Hold 2 – Rød: Start i Skt. Pauls – Jerusalemkirken – Aleksandr Nevskij – Skt. Ansgars – Gustavskyrkan

Hold 3 – Grøn: Start i Skt. Pauls – Jerusalemkirken – St. Alban’s – Skt. Ansgars – Gustavskyrkan

Hold 4 – Gul: Start i Skt. Pauls – Aleksandr Nevskij – Skt. Ansgars – Jerusalemkirken – Gustavskyrkan