Børne- og ungdomsmedarbejder

Jerusalemskirken ansætter børne- og ungdomsmedarbejder!

Daniel Steinvig er per 1. februar ansat som børne- og ungdomsmedarbejder i Jerusalemskirken.

Pastoraludvalget har længe ønsket at finde en person til at styrke arbejdet med småbørnsfamilier og unge i menigheden. Vi er derfor meget glade for at kunne fortælle at Daniel nu ansættes til disse opgaver. Foreløbig er der tale om en ansættelse på 10 timer om ugen. Daniel skal primært arbejde med familiegudstjenester og gudstjenester/arrangementer for og med unge mellem 15 og 25 år. Vi håber også at Daniel kan styrke de unge ledere i kirken og være en brobygger mellem menigheden og dens unge.

Tag godt imod Daniel, bed for hans tjeneste i menigheden og slut op om de spændende initiativer der vil komme ud af denne investering i kirkens fremtid. Vær med til at byde Daniel velkommen til gudstjenesten søndag d. 5. februar kl. 11.00 og mød ham i aktion til familiegudstjeneste d. 19. februar kl. 10.00.

Udgivet
Kategoriseret som Nyt