Nyhedsbrev december 2020

Ingen bløde pakker til Congo – giv 3 km vandrør i julegave!

I Jerusalemskirken plejer vi hvert år at bruge juletiden til at give en håndsrækning til mennesker i særligt udsatte dele af verden. I år er ingen undtagelse. Det er vores håb at kunne give 3.000 meter vandrør til lokalbefolkningen i Mununu, så kvinder og børn ikke skal gå mange kilometer efter vand, og så folkesundheden forbedres. Derfor satser vi på at indsamle 60.000 kr.

Corona-situationen forhindrer os i at afholde sædvanlige indsamlingsarrangementer i kirken. Vi sender derfor en varm opfordring til at støtte indsamlingen her på Facebook, så det livsnødvendige vandsystem i Mununu kan blive vedligeholdt, og nogle af verdens fattigste stadig kan have adgang til livsvigtigt, rent vand.

Hvad kan du gøre:
Støt indsamlingen frem til juleaften via MobilePay nr. 585965 eller direkte til kirkens bankkonto: Reg.nr. 4180 kontonr. 4360105830.

Du kan f.eks. give 20 kr. (1 m vandrør), 200 kr. (10 m vandrør) eller 500 kr. (25 m vandrør)

Del indsamlingsbegivenheden på facebook med andre med opfordring til at støtte •

Læs mere om Jerusalemskirken og indsamlingen på www.jerusalemskirken.dk
Tak for dit bidrag!

Særlige anledninger i advent og jul

Gospelgudstjeneste
Gospelkorene Kefas og Jacobs Ladder, begge under ledelse af Jacob Asmussen indbyder til julegospelgudstjeneste onsdag d. 2. december kl. 20.00. Mai-Brit Tvilling prædiker. Indsamling til koret.

Lucia og Gospelgudstjeneste
Søndag d. 13. kl. 19.30. Gospelkorene Saints and Sinners og Jacobs Ladder serverer en stemningsfuld gospelgudstjeneste sammen med børnene i Luciaoptoget sætter de os alle i godt julehumør. Klaus Hønnicke prædiker og der indsamles penge til Metodistkirkens Sociale Arbejde og deres arbejde for udsatte og ensomme, også i juletid.

Julegospelgudstjeneste
Torsdag d. 17. kl. 19.30. Revelation Gospel Choir under ledelse af Sofie Hermind indbyder til gudstjeneste. Jørgen Thaarup prædiker

De 9 Læsninger – en adventsgudstjeneste.
Søndag d. 20. kl. 11.00. Peter Michael Nielsen, sangere og musikere tager os, sammen med 9 tekster ind i den bibelske verden der leder os frem til krybben i Betlehem. Sangene repræsenterer et bredt udsnit af julesange fra forskellige lande og forskellige tider. Jørgen Thaarup leder.

Juleaften
Torsdag d. 24. Kl. 14.00. Julegudstjeneste for børnefamilier og andre der gerne vil tidligt hjem igen. Virginia Hønnicke og Ole Birch står for programmet. Flemming Friis sidder ved orglet.
Kl. 16.00 Klassisk julegudstjeneste. Ole Birch prædiker, Flemming Friis sidder ved orglet.

Lægprædikantkursus
Kursusaften tirsdag d. 1. december kl. 19.00.

Kirkekaffen er tilbage!
Menighedsrådets coronagruppe har besluttet at vi genoptager kirkekaffen fra søndag d. 29. november.

Kaffen serveres under følgende coronaforebyggende regler.

• Alle skal bruge mundbind når man går og står i caféen. Den serveringsansvarlige bruger desuden gummihandsker.
  • Kaffen serveres i engangskrus der smides ud efter brug.
  • Kaffen skænkes bag plexiglaspladerne og serveres sammen med indpakket sukker, mælk og småkager af den serveringsansvarlige. Den serveringsansvarlige går en runde og skænker mere kaffe hvis det ønskes.
  • Der må kun sidde 2 personer ved hvert bord.
Onsdag d. 2. kl. 20.00

Søndag d. 3. januar kl. 11.00
Helligtrekonger
Tekst: Es. 60, 1-6 og Matt. 2, 1-12

For dig der har fri i dagtimerne. Første og tredje onsdag i måneden kl. 11.00.

Onsdag d. 2.”Der bor en længsel” Jørgen Thaarup fortæller om salmedigteren Alberta Eltzholtz der digtede om den inderlige tro og som har 18 salmer med i vores salmebog.

Onsdag d. 16. december kl. 11.00. Julestue. Vi skal hygge os med at klippe og klistre og spise julefrokost sammen.

Dåb
Søndag den 22. november blev Oliver Kristian Breuning Sørensen døbt. Olivers forældre er Line Kristina Breuning Sørensen og Dennis Breuning Sørensen. Olivers morfar, pastor Bo Breuning Depner, foretog dåbshandlingen.

Mærkedage
Den 2. december fylder Kristian Petersen, Ravnholtvej 26, 3450 Allerød, 70 år.
Den 10. december fylder menighedens præst, pastor Ole Birch, 60 år.

Hjertelig tillykke