Nyhedsbrev november 2020

Lovsangsgudstjeneste

Det er endelig blevet tid til en lovsangsgudstjeneste med bandet. Søndag d. 1. november kan vi igen nyde at prise Gud ved at synge rytmiske sange og salmer i vores gudstjeneste.

Gospelgudstjeneste og orientering om medlemsskab

Søndag d. 15. november fejrer vi gospelgudstjeneste sammen med Revelation Gospel Choir under ledelse af Sofie Hermind. Det bliver sikkert lige så svingende og svedigt som det plejer at være. Glæd dig til en god oplevelse.

Efter gudstjenesten samler Ole Birch alle interesserede til en times møde om hvad medlemskab betyder i Jerusalemskirken.

Hvis der er basis for det holder vi medlemsoptagelse 14 dage senere søndag d. 29. november. Tilmeld dig på ole.birch@metodistkirken.dk inden d. 10/11. hvis du er interesseret.

Familiegudstjeneste

Leg, sang, aktiviteter og en god historie - det er snart tid til en frisk ny familiegudstjeneste.

Det bliver d. 8. november og da vi pga. COVID19 ikke kan servere mad, opfordrer vi alle til at medbringe en madpakke, så vi kan have et måltidsfællesskab bagefter alligevel.

Bemærk at det er kl. 10.00.

Tekst: Mark. 2, 23-3, 6.
Musik: Lovsangsbandet

Søndag d. 8. kl. 10.00 OBS tidspunktet.
Familiegudstjeneste

Gospelgudstjeneste
Tekst: 1. Mos. 12, 1-9
Musik: Revelation Gospel Choir
Orientering om medlemskab

Tekst: 2. Mos. 3, 1-15
Musik: Kirsten Fredsby
Barnedåb
Indsamling til præsteuddannelse

Tekst: 1. Kong. 19, 9-18
Musik: Orgel
Medlemsoptagelse.

Familiegudstjeneste.

Lægprædikantkursus
Kursusaften tirsdag d. 3. november kl. 19.00.

MSAs leder Klaus Hønnicke
For dig der har fri i dagtimerne. Første og tredje onsdag i måneden kl. 11.00.

Onsdag d. 4. Klaus Hønnicke, leder af Metodistkirkens Sociale Arbejde fortæller om hverdagen og fremtiden for det sociale arbejde.

Onsdag d. 18. Nye salmer. Jørgen Thaarup præsenterer en række nye danske salmer og synge selv for. Kirkenyt

Kirkekaffe/kirkefrokost og COVID 19
Menighedsrådet har nedsat en gruppe der følger udviklingen i regeringens anbefalinger vedr. forebyggelse af smitte ved COVID 19. I øjeblikket fastholder vi alle anbefalingerne vedr. afstand og hygiejne. Vi servere ikke kirkekaffe eller frokost. Dette kan ændre sig og vi giver i så fald besked via ekstra nyhedsbreve.

Mærkedage
Den 2. november fylder John Bech, Carit Etlars Vej 4 B, 1814 København V, 75år
Den 5. november fylder Ole Fredsby, Rolfsvej 9 A, 3000 Helsingør, 70 år
Den 22. november fylder Karen Margrethe Jensen, Kong Georgs Vej 3, 2000 Frederiksberg, 95 år.

Bryllup
Den 3. oktober viedes i Jerusalemskirken Rebekah Sabrina Lewis Skovmose-Olesen og Simon Birkmose Skovmose-Olesen. Vielsen foretoges af brudens far, menighedens tidligere præst, Mark Lewis.

Aktiviteter og grupper i Jerusalemskirken
Gospelkoret Kefas: Mandag 19-22 på 5. sal. Formand: Bente Lundbak. www.kefas.dk
Revelation Gospel Choir Torsd. 18.30-21 på 5. sal. www.rgospel.dk Form. Karsten Munk. Tlf. 2429 5697
Gospelkoret Saints & Sinners: Torsdag 19.30, Buddinge Kirke. www.saintsandsinners.dk
Leder: Peter Steinvig tlf. 2466 8584.
Kirkekoret: Hver mandag kl. 19.00 i krypten. Kirsten Fredsby, tlf. 2087 3614.
Onsdagstræft d. 1. og 3. onsdag i måneden. Kontakt Bent Fredsby på fredsby@live.dk.
AA-møde Hver onsdag kl. 16.00 i børnekirken.
Spejderne: Drenge og piger fra 1.kl. Hver torsdag kl. 18.30-20.00 i kirkens spejderlokaler. Indgang i gården. Ulveunger (1.- 2. klasse). Prærieulve (3-4. klasse). Storspejdere (5. klasse til 18 år). Roverledere (18 år og opefter). www.kobenhavnspejder.dk
For børn i kirketiden For spædbørn er der indrettet et lydisoleret spædbørnerum med højttalerlyd fra og udsigt til kirkerummet. Der er også lidt legetøj bagerst i kirkerummet, hvis man hellere vil være der.
Ungdomsforeningen. Onsdag aften på 5. sal. Formand: Daniel Steinvig. danielsteinvig@gmail.com
Smågrupper: Fordybelse, fællesskab, samtale, henvendelse til Ole Birch tlf. 33 12 96 06.