Rent vand i Congo. Missionssøndag d. 30. maj

Hvis lempelserne af forsamlingsforbuddet udvikler sig som myndighederne forventer kan vi snart samles til kirkefrokost og samvær i Jerusalemskirkens café. Derfor planlægger vi at holde missionssøndag d. 30. maj.

Der bliver fokus på mission i gudstjenesten og der bliver information om menighedens missionsprojekt 2021, der handler om støtte til udviklingen af vandforsyningen et sted i det sydlige Congo. Vi samlede ind til samme projekt sidste år.

Arbejdet er nu i fuld gang i Mulungwishi og de nærmeste landsbyer. Men der mangler penge til at kunne gennemføre projektets tredje og sidste etape og vi vil gerne bidrage med at det store projekt kan afsluttes på en rigtig god måde.

Forsyning med vand af god kvalitet er enorm vigtig. Rent vand beskytter mod mange sygdomme, fx diarré og Corona, og bidrager til at redde liv. Forsyning med rent vand er det 6. af de 17 verdensmål. Kom derfor til missionssøndag d. 30. maj og støt vandprojektet. Vi får besøg af ingeniør Anders Flinck der har ledt arbejdet med dette projekt i mange år. Han vil fortælle om projektets betydning og status. Vi glæder os til at se dig.

Jerusalemskirkens missionsforum

Støt via MobilePay nr. 585965 eller direkte til kirkens bankkonto: Reg.nr. 4180 kontonr. 4360105830. Jerusalemskirken samlede ind til vandrør til Congo sidste år. Målet var at kunne give 3.000 meter vandrør til lokalbefolkningen i Mununu, så kvinder og børn ikke skulle gå mange kilometer efter vand, og så folkesundheden forbedredes. Indsamlingen gik godt – tak for alle bidrag! Dog nåede vi målet ikke helt og desuden er der behov for flere penge for at kunne afslutte renoveringen af vandsystemerne. Derfor sender vi her i fastetiden igen en varm opfordring til at støtte vores indsamling her på Facebook, så det livsnødvendige vandsystem i Mununu kan blive vedligeholdt, og nogle af verdens fattigste stadig kan have adgang til livsvigtigt, rent vand. Hvad kan du gøre: • Støt indsamlingen på Facebook frem til 28. marts Du kan f.eks. give 20 kr. (1 m vandrør), 200 kr. (10 m vandrør) eller 500 kr. (25 m vandrør) • Del facebookindsamlingen med andre med opfordring til at støtte • Læs mere om Jerusalemskirken og indsamlingen på www.jerusalemskirken.dk Tak for dit bidrag!